Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit megromlott a kapcsolatom a barátnőmmel. Hogyan tudnám újra meghódítani, illetve javítani a dolgot?
2 és fél éve vagyunk együtt és ez az 1. komoly mélypont nálunk. Panaszkodik a szexuális életre. Most nem fejtem ki részletesen, de végül lehet életem legrosszabb döntését hoztam. Mindketten egymásnak az elsők vagyunk szexuális téren és én ...hát....úgymond megengedtem neki hogy lefeküdjön egy másik pasival, hogy tudja milyen mással. A pasival eddig msn en beszél pár hete és 30év körüli. Attól nemnagyon tartok hogy ha jól sikerül akkor vele marad. Mit csinálhatnék hogy jobb legyen? Már elkezdtem beszerezni 1-2 szexuális segédeszközt hogy kicsit feldobjam a szexuális életet. Nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni.
19F/19L
Szerintem ezen te már nem tudsz segíteni. Ahhoz, hogy jobb legyen a szex, neki kívánnia kéne téged, neked pedig (és neki is) tapasztaltabbnak kéne lenned.
Ahhoz, hogy kívánjon téged, valószínűleg szerelmesnek kéne lennie beléd, és ráadásul el kéne felejtenie a sok rossz tapasztalatot. Abból pedig, hogy megpróbálná mással, nem az jön le, hogy szerelmes lenne beléd, vagy még érdekelné, hogy mi történik veled. Ha kipróbálja, és megtudja, hogy lehet jobb is, akkor le fog lépni.
Ha odafigyelsz, idővel majd jobb leszel, persze nem vele, hanem egy második, harmadik... lánnyal.
Szóval lassan kezdd elfogadni, hogy vele vége, és gyúrj arra, hogy jobb szerető legyél!
Nem lehet esélyetek, mert biztos van olyan, akivel jobb neki, ha nem ez a 30-as férfi, akkor más. Téged meg már nem kíván, csak a rossz élményeket látja benned, nem fog rád több időt pazarolni az értékes fiatalságából ezentúl.
(Szerintem, valószínűleg.)
Vagy: Hát persze, hogy lehet, hihetetlen ügyességeddel elkápráztatod, olyan orgazmusai lesznek, hogy letépi a tapétát, és véresre karmolja a hátad, és visszahúz az ágyba, hogy csináld vele méééég.
(Szerintem nem, erre kicsi az esély. Te is tudod ezt, azért engeded el, és ha szereted, akkor kívánod neki, hogy ilyet éljen át, és persze te is szeretnél ilyet okozni egy lánynak majd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!