Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet tenni szerelmi bánat ellen?
Figyelt kérdés
Tudom a nyavalygás, siránkozás, tétlenség otthon ücsörgés és önmagam sajnáltatása nem segít, sem az ha kiírogatom nyilvánosan közösségi oldalra (ez távol áll tőlem) sem pedig ha bulizásba vagy alkoholba fojtom a bánatom, nem old meg semmit.
Akkor mégis mit lehet tenni hogy ne legyen olyan pocsék érzés? :(
Keress magadnak valami hasznos dolgot (hobbi, kreatívkodás, tanulás, sport, stb) ami kiragad a hétköznapokból, ami leköt, ami önbizalmat ad, ami segít új embereket megismerni.
2013. aug. 24. 22:33
3/12 anonim válasza:
Gyere mesélj privát.:)
2013. aug. 24. 22:33
4/12 anonim válasza:
Pedig amin a pálinka nem segit,arra nincs is orvosság.
2013. aug. 24. 22:36
5/12 ASOT válasza:
Keress elfoglaltságot.
Van itt egy új lakópark ahol több házat is felhúznak, ha gondolod szólok hogy mennél dolgozni.
Ott kemény fazonok vannak, reggel 5 kor kelés, kávé klis kaja munka, majd ebédszünet, majd kevered a maltert, adogatod a téglát.
Nap végére úgy elfáradsz hogy lefeküdni nem lesz erőd nem hogy azon gondolkodni hogy szerelmi bánatod van.
Ja és még pénzt is keresel.
2013. aug. 24. 22:37
6/12 anonim válasza:
Szerintem nevettesd meg magad!!:) Nézz valami jó kis sírvaröhögős filmet, az majd eltereli a figyelmedet!!:) Vagy keress weboldalakat vicces képekkel!!:) A búsulás nem segít, aki szomorú, meg kell nevettetni!!:) Esetleg talizz a barátaiddal:) Meg esetleg egy korty valamit is ihatsz, van amelyik beválik:)
2013. aug. 24. 22:37
7/12 anonim válasza:
ugyanigy vagyok.. Nem tudom h még sulis vagy, vagy már dolgozol, de például én abban látok reményt h nemsokára itt a fősuli, uj embereket ismerhetek meg, el akarok menni melózni stb.. A sport sem rossz ötlet, vagy valami cél az életedben :) Hihhhetetlenül nehéznek látom a helyzetem most én is, de menni fog:)) Sok sikert! :)
2013. aug. 24. 22:42
8/12 anonim válasza:
írj privit majd elözüm :D
2013. aug. 24. 22:45
9/12 anonim válasza:
Idő,plusz majd valaki más.
Addig meg zene,de nem vidám,mert az úgy se segít. Szomorúból sok,hogy egyszer csak már túl billenj ezen a ponton.
2013. aug. 24. 23:09
10/12 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen beszéld ki magadból (de ne akárkinek), az szerintem sokat segíthet. És tényleg ne ülj otthon, próbáld eg lefoglalni a gondolataidat, szentelj több időt a hobbidnak (remélem van ;)), és tölts sok időt a barátaiddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!