Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Van egy csajszi aki szeretek de folyamatosan megbántom akaratlanul is, gondjaimat rávetitem ki, rendőr akar lenni én meg azt mondtam nem elég rátermett ő meg azt hitte emiatt lenézem. Mostmár nem is úgy beszél velem mint eddig mit tegyek hogy ne ez legyen? Valahogy mindig sikerül megbántanom és legutóbb az én baromságom miatt ő kért bocsánatot. Segitenétek?

2018. máj. 1. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsánatot még véletlenül se kérj.

31/f

2018. máj. 1. 12:07
 2/6 iamaveryniceguy ***** válasza:

Nem szereted, mert akkor nem bántanád. Ennyit erről.

Mit tegyél? Hagyd békén szegényt.

2018. máj. 1. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem és mindig megbocsájt.. nem tudom mi tévő legyek😶😶
2018. máj. 1. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Oldd meg a problémáidat.A kritizálásod pótcselekvés, csak magadat van jogod.
2018. máj. 1. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég pocsék az olyan élet ahol akár testileg akár lelkileg bántják a felek egymást.

A jó párkapcsolat arról szól, hogy a felek engedik, hogy a másik olyan legyen amilyen szeretne, ha tudják még segítik is egymást. Ha ebbe valami homokszem kerül és akadozik akkor abba kell hagyni, és másik párt kell keresni. Van aki a saját kisebbségi érzését próbálja ellensúlyozni a másik lenézésével. Ha ilyen hiba van benned akkor a következő kapcsolatod is ilyen lesz. Tehát magadnak kell felnőni egy jó kapcsolathoz

2018. máj. 2. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Türelmes lány, én a második leszólásod utá teljesen ignoráltalak volna, mert bunkó emberekre semmi szökségem.
2018. máj. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!