Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamás.25 kérdése:

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Röviden. 25 fiú + 26 lány. Szakított szakítottam és együtt töltöttünk pár napot, akkor nagyon jó volt minden majd haza vittem, neten írkáltunk egymásnak, de idővel megváltozott majd közölte vissza megy az exéhez. Így is lett viszont a pasija kérése ellenére tartja velem a kapcsolatot és talizni sincs ellenére. Persze csak mint barátok. Én nagyon kedvelem és nagyon esetem. Megéri várnom rá egy kicsit ? mert ha ennyi év alatt nem volt boldog párjával akkor most se lesz, viszont most már tudja velem milyen lennie.

2017. febr. 10. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Amég vársz, más kényezteti halálra. Néha talizz vele, lökd tele és viszontlátásra. "ez nem a szerelmesek kora"
2017. febr. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!