Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Hetek óta ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hetek óta ez nyomaszt?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel 7-8honapig együtt voltunk. Eleg rögös volt, párszor csinált fa*sagot. Pl egyszer megcsalt az exevel Aztan visszafogadtam Aztan otthagyott erte , visszafogdtam Aztan egy masik fiuval csalt meg. Aztan megint Oszejott egy masik exevel. Most megint írogat Es érezteti , hogy több is lehetne, de sztem nagy retard lennek. A történethez hozza tartozik h eleg csinos lány, Es azt mondta , hogy ha most talalkoztunk volna máshogy lenne.

Tapasztalatok erdekelnenek h valaki megváltozhat-e?

2018. márc. 17. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Meredek. Ha úgy érzed tudsz benne bízni, akkor csináld. De ha csak azért, mert "elég csinos", akkor ne menj bele!
2018. márc. 17. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már az első megcsaláskor reptetni kellett volna.
2018. márc. 17. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vissza ne fogadd, te addig vagy jó neki, amíg épp nincs másik farok kilátásban. Keress olyat, aki megbecsül.
2018. márc. 17. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Dugd meg aztán reggel dobd ki. Ha jól csinálod akkor évekig vissza jár hozzád minden aktuális pasijától és lesz egy állandó lány akit kúrogathatsz.

Többre nem méltatnám.

5/12 Noren1989 ***** válasza:
50%
Lentebb van egy kicsivel idősebb úriember, ugyanezzel a problèmàval. Csak ő 41 èves. Neki is azt tanàcsoltuk, hogy ne legyen egy balek.
 6/12 anonim ***** válasza:
Ugye ez csak vicc?
2018. márc. 17. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
21 vagyok amugy :D
2018. márc. 17. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az ..
2018. márc. 17. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
szivasd meg azt érdemli.Aztàn dobd ki .
2018. márc. 17. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél kapcarongy, ne engedd, hogy játszadozzon veled. Milyen dolog már az, hogy félrelép, aztán egyet gondol, és megint előhúz téged a kalapból? Ha ilyen típus, és még csinos is, akkor valószínűleg úgyis mindig találni fog valakit, aki kúrogathatja, vissza fog ezzel élni. Egy darabig meg lehet bocsátani, de ez nem megy a végtelenségig. Ki tudja, hogy rajtad kívül még hány srácból csinál hülyét, szerintem az ilyen ember megbízhatatlan.
2018. márc. 17. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!