Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok megházasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok megházasodni azért, hogy majd elváljunk, és nem is akarok férfival közös életét, velem van baj?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem vagyok pesszimista, csupán nem szeretnék elvált nő vagy egy olyan ember lenni aki a látszatnak színlel. Önmagammal is megvagyok elégedve, de megtanultam, hogy hiába teszek meg mindent, egy jó kapcsolatért, "a kutya a jó dolgába is megszökik". Egy férfiban sem bízok eléggé ahoz, hogy hozzámenjek. Úgy is megcsal, mert ilyenek a férfiak, bármilyen jó lehetsz az ágyban, lehet harmonikus kapcsolatotok ha mást kíván, akkor megy. Rengeten olyan férfival beszéltem aki egy jó házasságból kikacsingatott, és a nem tudta megmagyarázni. Azt mondta szereti a feleségét és nem hagyná el, jobbat nem is kívánhatna, de.. Nem tudta megmagyarázni. Én igen. A Vágy. Megkívánta az újdonságot ennnyi, és nem tudott parancsolni ennek. És ritka az a házasság ahol a kölcsönös tisztelet megmarad, a nehéz hétköznapokban. Én nem akarok így gyereket nevelni, és éjszakákat sírdogálni sem. Más is gondolkodik így? A párommal sokat veszekszünk, mert ő velem tervez előre, és nagyon szeretem, de nem vagyok képes rózsaszín szemüveget venni...
2018. ápr. 25. 16:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%

Magasról leszarom akarsz- e hàzasodni. Annyit írtam csupàn, hogy ilyen hozzáàllàssal jobb is ha nem szennyezed be az intézményt, mert nem vagy rà alkalmas, csak a vàlàsi statisztikàkat növelnéd.

Az a rögeszméd, hogy minden férfi csal és elhagy, tehàt igen, helytàlló amit írtam a màniàdat illetően. IQ szintet jobb ha nem emlegetsz, ameddig neked nincs elég belőle. Ha màr kiírsz egy kérdést, nem sok értelme van úgy megtenni, hogy csak veled egyetértő bólogatós kiskutyákat tűrsz meg, ellenvéleményt nem.

Nem tudom honnan szedted, hogy engem valaki nem fogad el. Nem nekem vannak kötődési és bizalmi problémàim ami kapcsàn kérdèst írok ki hanem ezt te tetted a sajàt agybajod okàn. Tőlem aztàn cserélgetheted a pasijaidat 90 éves korodig, nem kell elköteleződnöd senki mellett ha nem akarsz. A te dolgod. De olyan hazugsàgot, hogy minden pasi, megcsal és elhagy ne hirdess, mert csak ostobànak tart majd a környezeted és a hátad mögött kiröhögnek... Biztos jó lesz:)

2018. ápr. 25. 20:44
 32/35 Lifeishard ***** válasza:
79%

Kérdező!

Nem kritizálni akarlak, de kicsit kevesebb vehemencia lehet, hogy szerencsésebb lenne. :) Nézd, leírod a kérdésedben, hogy "... velem van baj?", és aki azt írja, hogy SZERINTE igen, azt pedig elküldöd melegebb éghajlatra... (tudom-tudom, egyes válaszolók is fogalmazhatnának kulturáltabban sommás ítéletek cifra jelzőkkel tarkított kinyilatkoztatása helyett, de ez a lényegen vajmi keveset változtat). Te véleményt kérdezel, az emberek leírják, ennyi. Az oldalnak - elvileg - az a lényege, hogy különböző tapasztalatú, nézőpontú, világlátású emberek ütköztessék az érveiket, véleményeiket, stb. Bólogató Jánosoktól (és most ezt általánosságban értem, nem a Veled egyetértőkről gondolom így, a félreértések elkerülése végett!) nem lehet tanulni.

A kérdésedre válaszolva: szerintem van veled "baj" - egy egész nemre ráhúzni a vizes lepedőt nem vezet előre (és nem, nem a sértett férfiúi büszkeség beszél belőlem). Úgy gondolom, nem baj, ha nem bízol meg mindig mindenkiben, vagy nehezen engedsz közel magadhoz valakit - ezek manapság természetessé váló, kvázi önvédelmi mechanizmusok -, de senkiben nem megbízni... Tudod, nagyon sok múlik a szűrőn, amin keresztül a világot szemléled. Azt írod, nem vagy pesszimista, de az írásod színezete, legalábbis számomra, teljesen mást mutat. Nem vagy egyedül a problémáddal amúgy, és a dolog, amit felvetsz, elég komplex is. Ha megengeded nekem, három dolgot szeretnék írni, ami nekem bevált. Nem biztos, hogy működni fog Nálad, de talán többet okulsz belőle, mintha az írnám, igazad van, ne bízz senkiben és úgyis minden kapcsolatnak válás lesz a vége (csak hogy tudd, voltam boldog, szépen élő idős házaspár aranylakodalmán is). Íme:

1.: Tudod, az emberek egy idő után elkerülik azt, aki mindenkivel szemben bizalmatlan (óhatatlanul azt gondolják, valami nem kóser vele, vagy takargatnivalója van). Ami fontosabb, megunják, hogy folyamatosan bizonygassanak. Ki szeret "sziszifuszi munkát" végezni?

2.: Egy jó kapcsolat titka szerintem, hogy rendesen megismerjétek egymást a másikkal, és - nem tudok rá jobb szót - nevelgessétek egymást (ez semmiféleképpen nem alá-fölérendeltségi viszonyt jelent, messzemenőkig mellérendelő nexusról van szó.)

3.: Az a büdös életbe nem lehet jó az a kapcsolat, ahol folyamatosan megy a dominálás, a dominanciaharc.

Remélem, segítettem.

32/F

2018. ápr. 25. 20:46
 33/35 anonim ***** válasza:
79%

#20 vagyok

Minél többet írsz, annál inkább egy elkényeztetett, hisztis, tiszteletlen kislánynak tűnsz. Nem azt írjuk, amit akarsz, húúú most mi lesz földhöz vágod magad?

Egyébként igen, másokra mutogatsz. Mert azt írod szeretnél házasodni, csak mindenki más miatt nem fogsz, mert a házasságok rosszak, a férfiak mind hűtlenek blablabla.

Az a baj, hogy túl sokat képzelsz magadról, de majd te is rájössz...

2018. ápr. 25. 21:26
 34/35 anonim ***** válasza:
71%

"Előző válaszban leírtam, milyen kommenteket kérek, ha nem megy a szövegértés menj vissza az általánosba, és ne, hogy már te döntsd el, azot hogy én milyen vagyok, hogy jól/vagy rosszul gondolkodom. "

Felteszel egy kérdést, erre utána leírod, hogy milyen válaszokat vársz. Ez nem így megy. Had adjunk már olyan válaszokat, amilyeneket szeretnénk, ne szabd már meg a lehetőségeket. A kérdésben rákérdeztél, hogy veled van a baj? Ha azt válaszoljuk, igen, akkor meg kiakadsz. Minek teszel fel egy ilyen kérdést, ha a negatív választ nem tudod elfogadni?

Jobb is ha ilyen felfogással nem házasodsz.

2018. ápr. 26. 08:16
 35/35 anonim ***** válasza:
34. Erről beszéltem én is. A hàzassàg érett felnőtt embereknek való, nem hisztis, dacos pisis kislànyoknak.:)
2018. ápr. 26. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!