Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok megházasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok megházasodni azért, hogy majd elváljunk, és nem is akarok férfival közös életét, velem van baj?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem vagyok pesszimista, csupán nem szeretnék elvált nő vagy egy olyan ember lenni aki a látszatnak színlel. Önmagammal is megvagyok elégedve, de megtanultam, hogy hiába teszek meg mindent, egy jó kapcsolatért, "a kutya a jó dolgába is megszökik". Egy férfiban sem bízok eléggé ahoz, hogy hozzámenjek. Úgy is megcsal, mert ilyenek a férfiak, bármilyen jó lehetsz az ágyban, lehet harmonikus kapcsolatotok ha mást kíván, akkor megy. Rengeten olyan férfival beszéltem aki egy jó házasságból kikacsingatott, és a nem tudta megmagyarázni. Azt mondta szereti a feleségét és nem hagyná el, jobbat nem is kívánhatna, de.. Nem tudta megmagyarázni. Én igen. A Vágy. Megkívánta az újdonságot ennnyi, és nem tudott parancsolni ennek. És ritka az a házasság ahol a kölcsönös tisztelet megmarad, a nehéz hétköznapokban. Én nem akarok így gyereket nevelni, és éjszakákat sírdogálni sem. Más is gondolkodik így? A párommal sokat veszekszünk, mert ő velem tervez előre, és nagyon szeretem, de nem vagyok képes rózsaszín szemüveget venni...
2018. ápr. 25. 16:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Én se akarok megházasodni. Anyám mindig azzal csesztetett, hogy keressek egy feleséget....Már kettőt is bemutattam anyámnak de egyik sem tetszett neki.

mindig az volt a baja, hogy az másnak a felesége...

2018. ápr. 25. 17:38
 22/35 anonim ***** válasza:
szerintem ez helyes dontes es amugy is a te eleted, mondjuk ha en jarnek veled es nem akarnal ossze hazasodni soha en ugyis veled maradnak! Manapsag mindenki csak valik , nincs sok ertelme
2018. ápr. 25. 17:52
 23/35 A kérdező kommentje:
#20 mivel mutogattam másokra? Sajnálom ha fáj, hogy azt mondom/vagy írok amit és ahogy gondolok. Ha mutogatnék eleve nem tettem volna fel kérdést. Nem nagy keres úgy gondolom az, hogy olyanok válaszát varom akik már tapasztaltak ezt és nem holmi szájhősökét, akik azt sem tudják mit írnak, csak dobaloznak szavakkal. Ahogy te is. Eleve értelmetlen amit írtál a kérdéshez.
2018. ápr. 25. 18:11
 24/35 A kérdező kommentje:
Ez az. Csak egy papír. Nem az határozza meg, hogy mennyire tartós a kapcsolat. Mint az sem, hogy hogyan kérnek meg.. Ha akarnék házasodni elég lenne ha csak egy mezőn kettesben kernenek meg, mint most nagy felhajtást csinálnak belőle, és reklámozzák a kapcsolatukat. Pszichológiilag bizonyított, ezek az emberem csak igy képesek megerősíteni az erzelmeiket, mert maguk sem hiszem benne.
2018. ápr. 25. 18:15
 25/35 anonim ***** válasza:

látod pont ezért nem kezdtem még nővel...

én meg bennük nem bízok..

tudom, beted, mint ahogy a te aggodalmad is..

de sajna itt tartunk..és vhol igazunk van

az egyébként nem ferr, hogy pont te nem akarsz többet a párodtól...

miért nem beszéltek erről többet?

2018. ápr. 25. 18:20
 26/35 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy tudja, hogy gondolkodom azon kívül szerinte hülye felfogásom van, mégis velem van. Ezért írtam ki a kérdést, hogy más is van e ebben a cipőben, nem azért, hogy azt krotizálják, hogyan vélekedek erről és csak, mert nem tartozom a "szokjünk bele" csoportban attól még nem velem van a baj. Sosem értettem az olyan nőket akik a parukat azzal nyaggatják, hogy kérje már meg, hazasodjanak már. Én ezt meggondolom alaposan és nem a párom iránti érzésem a fő oka.
2018. ápr. 25. 18:31
 27/35 A kérdező kommentje:
Kritizálják
2018. ápr. 25. 18:34
 28/35 anonim ***** válasza:
53%

A kapcsolatokhoz, és a férfiakhoz való hozzáállásod alapján jó, hogy nem akarsz férjhez menni, mert neked határozottan nem is ajánlatos megházasodni, nem neked való. Egész egyszerűen alkalmatlan vagy rá, garantált lenne a válás, és hogy szerencsétlen férjedet is kicsinálnád az üldözési mániáddal.

"Rengeten olyan férfival beszéltem aki egy jó házasságból kikacsingatott, és a nem tudta megmagyarázni. Azt mondta szereti a feleségét és nem hagyná el, jobbat nem is kívánhatna, de.. "

Azok a házasságok egyszerűen nem voltak jók. Azokban a házasságokban élő nők szarul választottak, nem ismerték meg eléggé a párjukat. A férjeik pedig a férfiaknak egy bizonyos százalékát képezik (nem az összeset). Azokét akik nem őszinték. Nem szerették a párjukat és még gerincesek sem voltak képesek lenni, hogy ezt közöljék. Ezért csaltak. Ez szimplán csak patkány jellem, nem valami világjárvány ami minden férfit megtámad a földön.

A hűség érzés ÉS DÖNTÉS kérdése is. Ha szeret az ember akkor nem csal. Ha pedig van benne emberség, tisztelet, gerinc, akkor sem csal, mert nem alázza meg a párját azzal, hogy félrekefél, hanem szakít inkább.

Akit a vágyai irányítanak és megy a farka/puncija után, az nem ember, hanem állat akit az ösztönei irányítanak. Ennél semmivel sem több. Egy állattal pedig nem kell összejönni.

Hatalmas nagy butaság minden férfire kivetíteni a fantáziáidat, a képzelgéseidet, hogy úgyis mindegyik elhagy, megcsal. Ilyen alapon tényleg minek eszel, úgyis kiszarod? A VÁLASZTÁS A TIÉD te döntöd el, hogy kivel, milyen emberrel kötöd össze az életed. Ha jól választasz, magadhoz illő párt, akivel minden téren passzoltok, (úgy mint értékrend, személyiség és a többi) nem fog megcsalni, mert neki sem fér bele ez a dolog.

Ha így gondolkodsz, minek van párod? Azt hiszed ő nem csalt még meg? :) Vagy majd csak a házasság után fog? Mi a bánatért vagy akkor vele együtt, ha nincs köztetek meg a legalapvetőbb dolog, a bizalom? Ez nem kapcsolat akkor, és ő nem a párod. Csak egy pasi akivel néha szexelsz, és ennyi. Bár nem is baj, ennél többre úgysem vagy alkalmas amíg ilyen a hozzáállásod. Őszintén sajnállak, hogy nem tapasztaltad meg milyen az, átélni az igazi őszinte szerelmet. Idővel talán majd kinövöd a téveszméidet.

2018. ápr. 25. 19:22
 29/35 anonim ***** válasza:

Te pont így vagy jó,ahogy vagy!

Tökèletes teremtès vagy! Ennyi!

2018. ápr. 25. 19:48
 30/35 A kérdező kommentje:
#28. Hatalmas hülyeség amit írtál. Nekem "üldözési mániám?" te beteg vagy.. Tényleg. Ha ez az, akkor meg én nem értem, miert van mellettem olyan ember aki bármikor kaphatna mást, mivel ugye bár sajnalatra méltó vagyok. Te mi alapján ítélsz vagy van bátorságod megítélni engem? Megmondom miért :azért, mert nem a te elkebzelesed alapján gondolkodom, ez pedig annak a jele, hogy nem nekem rossz a megítélő képességem. Előző válaszban leírtam, milyen kommenteket kérek, ha nem megy a szövegértés menj vissza az általánosba, és ne, hogy már te döntsd el, azot hogy én milyen vagyok, hogy jól/vagy rosszul gondolkodom. Úgy gondolkodom és döntök, akogy nekem tetszik, ha nem akarok házasodni az én problémám (mint az is a tiéd ha téged valaki nem fogad el. Ilyen kritizáló embert én sem tudok). Köszi,hogy jöttél, örülök, hogy mész. Aki nem tud a lényegre koncentrálni, az ne irogasson már ez nem egy konkurencia beszélgetés, aki nem érti annak csend lehet tovább menni. Írjak elvárt IQ szintet?
2018. ápr. 25. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!