Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok megházasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok megházasodni azért, hogy majd elváljunk, és nem is akarok férfival közös életét, velem van baj?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem vagyok pesszimista, csupán nem szeretnék elvált nő vagy egy olyan ember lenni aki a látszatnak színlel. Önmagammal is megvagyok elégedve, de megtanultam, hogy hiába teszek meg mindent, egy jó kapcsolatért, "a kutya a jó dolgába is megszökik". Egy férfiban sem bízok eléggé ahoz, hogy hozzámenjek. Úgy is megcsal, mert ilyenek a férfiak, bármilyen jó lehetsz az ágyban, lehet harmonikus kapcsolatotok ha mást kíván, akkor megy. Rengeten olyan férfival beszéltem aki egy jó házasságból kikacsingatott, és a nem tudta megmagyarázni. Azt mondta szereti a feleségét és nem hagyná el, jobbat nem is kívánhatna, de.. Nem tudta megmagyarázni. Én igen. A Vágy. Megkívánta az újdonságot ennnyi, és nem tudott parancsolni ennek. És ritka az a házasság ahol a kölcsönös tisztelet megmarad, a nehéz hétköznapokban. Én nem akarok így gyereket nevelni, és éjszakákat sírdogálni sem. Más is gondolkodik így? A párommal sokat veszekszünk, mert ő velem tervez előre, és nagyon szeretem, de nem vagyok képes rózsaszín szemüveget venni...
2018. ápr. 25. 16:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Te döntésed: ha vágysz a házasságra, akkor házasodj meg. Ha az eszed ennyire visszatart, akkor lelked rajta (bár így sohasem leszel boldog), úgy élsz ahogy akarsz, csak ezt közöld a partnereddel.
2018. ápr. 25. 16:46
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem fogtam ki rosszat. A fenti házasságok is azt mutatják, és pár ember hosszú elettapasztalata. Annyit mondtam, hogy ők így születnek, egy idő után nem tudják kontrollálni a vágyukat, ők kevésbé tesznek egy kapcsolatért, mint a nők. (Akinek nem inge..)
2018. ápr. 25. 16:47
 13/35 anonim ***** válasza:

"Annyit mondtam, hogy ők így születnek, egy idő után nem tudják kontrollálni a vágyukat, ők kevésbé tesznek egy kapcsolatért, mint a nők. (Akinek nem inge..)"

Nem, te azt mondtad, hogy a férfiak ilyenek, általánosítottál. Márpedig ez nem igaz.

2018. ápr. 25. 16:50
 14/35 anonim ***** válasza:
51%

Én teljesen ugyanígy érzek és van párom 3 éve. Elvileg ő sem olyan típus, de tudod mit mondok... bele lehet ugrani bármibe, csak legyen B terved. :) Ennyi. Meg nem kell kiszolgálni a másikat, meg alárendelni magad, az ilyen típusú nőket akik kívülről tökéletes háziasszonyok gyakrabban csalják meg, mert nekik semmit sem kell tenniük a házasságba. Biztos lesz olyan, aki azt írja, hogy neeem, igenis a nő főzzön rá meg takarítson ki, mert az nem az ő dolga... na hát aki elvárja ezt az egészet, azt megette a fene már. Nem kell mindenben ennyire engedelmeskedni. Nehéz elmagyarázni és nyilván egy meglévő alap személyiséget és intelligenciát megkíván ez az egész, hogy mindkét fél legyen hajlandó tenni érte.

Azon kívül egy másik kérdéshez írtam, hogy aki olyan nővel jön össze, aki az ideálja, az kevésbé csalja meg, hiszen később is szépnek találja. Aki csak úgy összejön valakivel, mert beleszeretett és így megszépült, sajnos nem működik túlzottan évtizedek távlatából.

2018. ápr. 25. 16:50
 15/35 A kérdező kommentje:
"Ők így születnek " benne van az, hogy ők ilyenek lesznek/válnak. Kinél hogy. <szövegértés>
2018. ápr. 25. 16:52
 16/35 A kérdező kommentje:

#14. Az ilyen válaszokat vártam, aki érti miről beszélek és nem kell magyarázkodnom, hanem a kérdésre válaszolnak. Lehet most még sokan nem értik, 10 év múlva fogják ezt a főzés stb dolgot.

Amit utolsónak írtál :lehet akkor a páromnak nem én vagyok a jó, ő sem nekem az "ideállom" viszont megszerettem általa pl a barna szemű pasikat is tudom szépnek látni már (a szemek fontosak nekem), neki az ideál barna szem, barna hosszú haj, full természetes stb. Nalam csak a haj stimmel és az sem hosszú már. Elgondolkodtató...

2018. ápr. 25. 16:56
 17/35 anonim ***** válasza:
90%

Idősebb vagyok, megértelek. Engem meg se csaltak exek, csak hosszú éveket (4 és 5) pocsékoltunk egymásra, mert én hajszoltam az álmot, hogy gyerek, házasság, örök élet, stb ők meg kényelmesen éltek, és "elfelejtették" mondani, hogy ők ezt pont kvára nem így gondolják. Hogy ennek mi értelme nem tudom, de közel egy évtizednyi próbálkozás után, amiben próbáltam összehozni a hőn áhított magyar cél világot, rá kellett jönnöm, hogy tök értelmetlen volt az egész.

Már nem érdekel, nem élek ennek az egésznek. Nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlegi párommal aztán világra szóló csodás életünk lesz, lehet fél év múlva befuccsol, de most először nem is érdekel. Ha vele vagyok, boldog vagyok. Ezen kívül meg már tényleg nem izgat, hogy házasok leszünk e, vagy születik e gyerek. Koromból fakadóan gondolom amúgy nem.

Sokan azt gondolják, megkeseredett szomorú életem van, pedig én végre először érzem, hogy teljesítmény kényszer nélkül, meg elvárások nélkül csak szimplán boldog vagyok.

2018. ápr. 25. 17:07
 18/35 anonim ***** válasza:
55%
Te még gyerek vagy. Tini kategóriában lenne a helyed.
2018. ápr. 25. 17:08
 19/35 A kérdező kommentje:

#17 nagyon köszi. Pontosan is gondolom. Persze amíg jól működik.

#18 nagyon nagyon szánalmas vagy, hogy csak úgy a semmiből lekicsinyitesz. A tudatlanok tudnak kommentálni, kevés az értelmes ember.

2018. ápr. 25. 17:13
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gondolkozz el azon, hogy ha valóban felnőtt ember vagy, akkor te felelsz a saját sorsodért. Mindenki olyan életet él, amilyet szeretne. Ha nem vagy elég nagy ahhoz, hogy tükörbe nézz, hogy tegyél azért, amit szeretnél, csak másokra mutogatsz, mint a gyerekek az anyukájukra, akkor te még nem vagy felnőtt ember. Akkor sem, ha elmúltál 18.
2018. ápr. 25. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!