Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vágyom kapcsolatra, mi ebben olyan furcsa? T_T
Sosem volt még kapcsolatom, így nem igazán mondhatom magam tapasztaltnak ezen a téren. Voltak páran, akik szerettek volna többet is, mint szimpla üzenet dobálást, de miután komolyabbra fordultak volna a dolgok lekoptattam őket. Nem akartam nekik rosszat, de ismerve magam tudom, hogy nem lettek volna boldogok mellettem. Utálom a kötöttséget, ha más mondja meg nekem mit csináljak. Bár fölényeskedően hangozhat, de sajnálom az időm (és pénzem ^-^")ilyenekre pocsékolni. Már elmúltam 18, mégis imádok még mindig játszani és animét nézni 24/7, persze dolgozom és tanulok is mellette, de a lényeg, hogy ezt sokan nem fogadják el. Volt, aki azt mondta lezbikus vagyok, ami sziven ütött kicsit, hisz közeli ismerősről volt szó. Nem ítélem el a egyneműek közti kapcsolatot, szimplán nem értem miért kell egyből kitalált történeteket szőni az ember lányáról. A gyerek vállalás is szóba jött a szüleim felől, amiről hallani sem akarok, valamint gyakran probáltak meg összehozni, olyan fiukkal, akikkel teljesen más elvet vallottunk. Néha nagyon egyedül érzem magam, nem kapcsolati téren, hanem gondolkodás szempontjából.
Szeretném kikérni a véleményeteket. Valóban változnom kellene, felnőtt fejjel már nem kellene így gondolkodnom és viselkednem? Vagy Esetleg van valaki, aki ugyan ebben a cipőben jár, mint én? T_T
20L
Nincs ezzel baj...változni, fejlődni majd csak ezután fogsz igazán... mondjuk az tény, hogy a párkapcsolat megtanít egy csomó dologra, amit anélkül nem tanulhatsz meg és bizony jól jönnek ezek az életben.
Szóval éld az életed úgy, ahogy neked jól esik...ne akarj másoknak megfelelni.
Az élet segít. Ha nem érzed, kéne változni, miért tennéd? Jó neked? Elégedett vagy?
Akkor más járja a saját útját, s ne akarja tiedét övéhez hasonlóvá alakítani.
Még csak 17 vagyok, de kb. pont ilyen életet képzeltem el magamnak, mint amit most leírtál ^^
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!