Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan emberek akik nem alkalmasak kapcsolatra, akiknek nem való egy kapcsolat?
Ha igen, miért, ha nem,miért nem. Èn ugy èrzem nem vagyok rà alkalmas :(
18/L
Akik nem tudnak kompromisszumot kötni, alkalmazkodni nemigazán alkalmasak kapcsolatra. Legalábbis együtt élős, hosszútávú, gyereket vállaló kapcsolatra.
Ez persze nem zárja ki,hogy ne legyen kapcsolatuk, hiszen alkalmi, rövidtávú, nem szorosan egymáshoz kötődő, esetleg szexkapcsolatra alkalmasak lehetnek.
Vannak, persze. De tök érdekes, hogy sokan, mint a 2-es, azt hiszik, hogy ezek akkor a dugós emberkék lesznek.
Én tudom, hogy csak szerelemben tudnék szexelni, de kapcsolatra nem vagyok vevő, így nem szexelek. Nem olyan bonyolult.
Egyszer láttam egy videót egy aszexuális lánnyal, aki elmagyarázta, hogy fantázia szinten tud szerelmes lenni, de élőben taszítja a szex. Hosszabban kifejtette, és nagyon magamra ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!