Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa kapcsolat, nem tudom mit tegyek?
Hát figyelj...
Ha mind a ketten házasságban éltek, és fontos neked a házasságod, akkor nem kellene ezt tovább mélyíteni a patikus hölggyel.
Úgy tudod "lezárni", hogy vagy másik patikába kezdesz el járni, vagy ha nincs másik, akkor más megy el a gyógyszerekért a családból. Ha nem találkoztok, akkor az elcsábulás veszélye is minimalizálódik. Idővel úgy is ki fog derülni, hogy ez csak egy fellángolás a részedről, vagy egy komoly szerelem.
Ha az utóbbi, akkor végig kell gondolnod, hogy a házasságodat akarod menteni, vagy a hölgyet megszerezni.
menjél másik patikába
tisztára, mit egy rossz szappanoperába
ipari kamera nem veszi, amikor tapogatja a patikusnő vadidegen faszik kezét??!!
Üdvözlöm!
Bár én fiatalabb vagyok, és csak pár éves kapcsolatban, de hasonló helyzetben.
Az ilyen helyzetek sokszor arra mutatnak , hogy valami a saját kapcsolatunkból hiányzik, de eddig nem engedtük a felszínre. Ilyenkor érdemes leülni,és elgondolkozni, hogy miért is tetszik ennyire az a másik. Milyen érzéseket keltett? ÉS ezt, ami hiányzik (figyelem, törődés, vagy épp szexualitás, intimitás), megpróbálni belevinni a kapcsolatunkba.
Ha nem szeretné megcsalni a feleségét, és valóban elfelejtené inkább, én nem mennék a hölgy közelébe. Tudom, milyen rossz ez.
De biztos volt már hasonló az 50 éve alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!