Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Furcsa kapcsolat, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cila-Bila kérdése:

Furcsa kapcsolat, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ötvennél idősebb férfi vagyok és nős.Nem voltam sohasem Don Juan, arra sem emlékszem, hogy gyorsan lettem volna szerelmes, az első látásra. Ha langyossá vált a szerelem, mielőtt eltanácsoltak volna igyekeztem békében lelépni, különlegesen nem viselt meg egyik szakításom sem. Egy éve egy 38 éves fiatal patikusnőt kaptunk a szomszéd patikában.Férjezett ha tudom 2 gyermek anyja.Az első találkozásunktól kezdve rendkívül szívélyes, kedves, segítőkész volt. Mint nő is nekem nagyon bejönne. Az idők folyamán nagyon megtetszett, és azt vettem észre, hogy mind több időt töltünk a kiszolgálással és mind jobban tetszik. Egy idő után valami semmiséget vásárolni, még akkor is bementem, ha nem volt szükségem rá, csak hogy láthassam.Az is megtörtént, hogy kölcsönösen megsimogattuk egymás kezét recept átadásakor, vagy úgy vélem nagyon hosszan és csábítóan néz a szemebe. Nem tudom képzelgés, vagy ő ilyen, mindenkivel kedves, de én úgy érzem nagyon bele zúgtam. Az is megtörtént, hogy d.u.egyedül volt szolgálatos és én bementem hozzá 1-2 órát társalogtunk, majd az ajtóig kísért és megengedte, hogy a derekát megfogjam és 1x2x magamhoz szorítsam olyan "baráti" módon. Szinte többre is vetemedtem volna, de félve a felsüléstől ,minden lelki erőmet összeszedve gyorsan távoztam.Ez az egész nekem kellemes is, kellemetlen is, de inkább szabadulni szeretnék érzelmeim szorításából, mint tovább haladni, csak nem tudom hogyan és azt sem tudom ő mit gondol, nem szeretnék leégni sem.

#szimpátia #idős szeralem #az elfogadás jelei
2018. febr. 19. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Habár Ön ötvennél idősebb, úgy ír, mintha csak most kezdett volna az egyetemen. Személy szerint azt javaslom, hogy hagyja a nőt, mivel Ön is házas, és a nő sem egyedülálló. Hűséget fogadtak, de ha a saját szava nem jelent semmit magának, akkor máskor próbálja ki szerencséjét és nézze meg mit enged a hölgy.
2018. febr. 19. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...

Ha mind a ketten házasságban éltek, és fontos neked a házasságod, akkor nem kellene ezt tovább mélyíteni a patikus hölggyel.

Úgy tudod "lezárni", hogy vagy másik patikába kezdesz el járni, vagy ha nincs másik, akkor más megy el a gyógyszerekért a családból. Ha nem találkoztok, akkor az elcsábulás veszélye is minimalizálódik. Idővel úgy is ki fog derülni, hogy ez csak egy fellángolás a részedről, vagy egy komoly szerelem.

Ha az utóbbi, akkor végig kell gondolnod, hogy a házasságodat akarod menteni, vagy a hölgyet megszerezni.

2018. febr. 19. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

menjél másik patikába

tisztára, mit egy rossz szappanoperába

ipari kamera nem veszi, amikor tapogatja a patikusnő vadidegen faszik kezét??!!

2018. febr. 19. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Üdvözlöm!

Bár én fiatalabb vagyok, és csak pár éves kapcsolatban, de hasonló helyzetben.

Az ilyen helyzetek sokszor arra mutatnak , hogy valami a saját kapcsolatunkból hiányzik, de eddig nem engedtük a felszínre. Ilyenkor érdemes leülni,és elgondolkozni, hogy miért is tetszik ennyire az a másik. Milyen érzéseket keltett? ÉS ezt, ami hiányzik (figyelem, törődés, vagy épp szexualitás, intimitás), megpróbálni belevinni a kapcsolatunkba.

Ha nem szeretné megcsalni a feleségét, és valóban elfelejtené inkább, én nem mennék a hölgy közelébe. Tudom, milyen rossz ez.

De biztos volt már hasonló az 50 éve alatt. :)

2018. febr. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!