Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondolnátok egy 26 éves pasiról, aki szereti a gyerekeket és néha babáról álmodozik?
Valamiért az az érzésem, hogy inkább jobb, ha ezzel nem jövök elő ismerkedésnél. Mégis kíváncsi vagyok ennek a megítélésére.
Mostanában egyre többet gondolok rá, hogy milyen jó lesz, ha lesz gyerekem, sokat szoktam álmodozni a részletekről, hogy milyen apa lennék, miket csinálnék és miket nem a gyerekeimmel, hogyan nevelném őket. Legtöbbször nem babaként gondolok a gyerekeimre, de mostanság néha előjön belőlem, hogy a karjaimban tartom a babát, megnyugtatom, ha sír és gondoskodom róla.
Pár hete álmodtam egy kisbabáról, olyan különös érzésem volt, mintha szeretet éreztem volna iránta (talán az enyém volt? - nem derült ki az álomból, és volt egy ismeretlen női alak is az álmomban).
A párkeresésben viszont nem vagyok túl lelkes és néha nagyon borús képek jönnek elő bennem, hogy mi lesz, ha emiatt nem lesz gyerekem. Mint amikor egy álmát nem tudja elérni valaki... Nem szeretném gyerek nélkül leélni az életem.
Felötlik bennem az is, hogy hány férfi nem akar gyereket és mégis lesz neki. És hány nő szeretne gyereket, de meddő. Ebben is ilyen az élet... :/
Az én apám se akart gyereket, főleg nem egy harmadikat, aki én lettem végül. Az elvetésem mellett volt.
Sokszor alig van valami az életben, aminek igazán tudok örülni, de ha látok gyerekeket, akkor olyan jó hatással vannak rám, és olyan jó érzéssel tölt el a róluk való álmodozás. Ilyenkor mindig ölelem a babát, ha elképzelem, hogy nekem is lesz.
Ijesztő vagyok, mit gondoltok?
na végre írtak pár sort A NŐK is..
egyébként nem semmi a te kis élettörténeted sem..
Szerintem ez mindenképpen pozitív dolog. Jó ilyet olvasni a mai világban.
Persze nyilván ne az első randin hozd fel a témát mert sokan megijednek ettől. De ha a nő hozza fel, bátran vállald az érzéseid véleményed.
Az én párom a megismerkedésünk elején elmondta hogy nagy vágya egy család, gyerekek 3 minimum. :D Én nem ijedtem meg tetszett hogy tudja mit akar az élettől. Imponált hogy határozott elképzelései vannak. Ez sok fiatalból hiányzik, nőből és ferfibol is. Szóval te inkább legyél rá büszke hogy igenis tudod mit szeretnél :)
Nyilván ez nem azt jelenti hogy most azonnal neki is kell állni gyártani a babákat de tisztán láttam már az elején hogy igen ő vele passzolunk ebben a kérdésben és ez fontos egy komoly kapcsolat jövőjét tekintve.
Szóval sok sikert hajrá.
24n
32éves férfi vagyok! Nekem nagyon időszerű lenne a gyerek. Közeli rokonságban minden éven születik egy baba, illetve van egy esküvő.
Mind 2őt szeretnék,de nincs párom.
Viszont meglepődtem a válaszokon,7 es választ tapasztalom lányoknál. Ha kimondod az elején a lány/nő azt gondolja csak egy test kell aki kihordja a gyereked.
Ha nehezen jön össze a baba akkor,attól fél ,hogy te elhagyod inkább biztonsági okokból félrenéz.
Különben dettó...egyet értek veled.
Még jó, hogy csak inkubátornak gondolja magát.
1. Ő marad otthon a kölyökkel
2. Nem az volt az indokod, hogy apa szeretnék lenni, és gyereket nevelni, hanem "időszerű", "már mindenkinek van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!