Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok erről az ismerkedési ötletről?
Nos, ha nem tudnám, kihez tartozik a szám, akkor egészen biztosan nem hívnám fel. Anélkül is van elég bajom...
Figyelj, ha tetszik neked ez a leányzó, akkor szemtől szembe hívd el randizni.
22/N
Szerintem elsülhet akár jól is, sőt, még romantikusnak is gondolhatná: megy az autójához, meglátja a cetlit, megijed, hogy biztos megbüntették, aztán elolvassa és kellemesen csalódva veszi észre, hogy egy "ismeretlen" hódolója van. Az ilyen rejtélyes, kellemesen izgató, "vajon ki lehet az" típusú közeledésekért a nők megvesznek.
Szerintem próbáld ki, bakot akkor sem lősz, ha nem jön össze a dolog - ezért haragudni semmiképp sem fog a csajszi, de egy kreatív pasiként már elkönyvel magában. Arra ügyelj, hogy tedd egyértelművé a cetlin, hogy ismerkedni szeretnél vele, tetszik neked.
Áhh, nem tetszik. Arra várni, hogy majd felhív egy csaj... elég optimista.
Mondjuk én pasi vagyok, de szerintem gyerekesnek és bénának találná a legtöbb csaj azt, hogy nem mersz odamenni.
Ilyen, amit az 5-ös írt jól hangzik, de a filmekben fordul elő esetleg. :D
Ha tudod, hogy másképp úgy sem fogsz próbálkozni, akkor éppen jobb mint a semmi. Esetleg egy email címet is odadobhatsz tel.sz mellé. Az talán kevésbé ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!