Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi szerelemhez idő kell, hogy kialakuljon (ismerkedési szakaszban) vagy jön mint a villámcsapás?
Az teljesen emberfüggő..
Volt hogy totál ismeretlenbe egy találkozás után beleszerettem, de egy még korábbi kapcsolatom egy batátságból alakult ki.
Ki épp milyen passzban van, milyen hatást tud rá gyakorolni a másik. ;-)
Én is arra voksolok, hogy egy minimális idő azért kell.
Még ha villámcsapásként is fogod fel, akkor is az csak azt jelenti hogy akkor tudatosul benned, de előtte már az agyadban munkálkodtak a dolgok.. :)
Idő kell hozzá.
Van egy kezdeti villámcsapásos rész is gyakran, de az nem szerelem, hanem fellángolás-vonzalom.
Viszont hormonális tekintetben hasonló a dolog... szóval attól függ, hogy mi számít igazi szerelemnek... 😘
Sokszor éreztem már valaki iránt vonzalmat első látásra, de 10-ből 9 esetben kiderült, hogy egyáltalán nem passzolunk össze. 10-ből 1 esetben pedig el tudott mélyülni a dolog és szerelem lett belőle.
Úgyhogy szerintem csak utólag derül ki a villámcsapásokról, hogy az szerelem-e, vagy sem... lehet, hogy egy szerelem kezdete, de az is lehet, hogy csak egy pillanatnyi fellángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!