Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Milyen az, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen az, amikor "nem vagyok szerelmesek"? Honnan tudod?

Figyelt kérdés

Nem hiányzik?

Nem vonz?

Nem érdekes a személyisége?

Vagy honnan tudod, hogy nem szerelem?

2018. ápr. 19. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy milyen, ha szerelmes vagyok. Onnan meg már könnyű megállapítani, hogy mikor nem vagyok
2018. ápr. 19. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes vagyok érdekel minden, ami az adott nővel kapcsolatos. Egész nap ő jár az eszemben és szeretnék minél többet a közelében lenni. Látni a szemét, a mosolyát, érezni az illatát.

Ha meg nem vagyok szerelmes, akkor annyira érdekel, mint a többi ember.

2018. ápr. 19. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy érzem...azt is amikor nem.
2018. ápr. 19. 13:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Világos, de mit érzel? :)
2018. ápr. 19. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A szerelem: szexuálisan vonzó + van esély a kommunikációra vele. Aki nem vonzó szexuálisan, az csak barát, abba sosem leszel szerelmes. Leegyszerűsítve, aki marhára tetszik és beszélhetsz vele, van esély egy kapcsolatra, abba szerelmes vagy.
2018. ápr. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!