Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti együtt maradtok úgy a párotokkal hogy már nem vagytok beléjük szerelmesek csak nagyon szeretitek?
Párom nekem benyögött egy ilyet illetve hogy nem tudja maga sem hogy mi van,valakinek van ebben jártassága?
22/L
igen, én alapból nem is akarok szerelmes lenni, nekem sokkal fontosabb a szeretet
24F
Igen, lassan három éve vagyunk együtt a párommal, már nem érzem azt a nagy lángoló szerelmet, amit az elején. De ez minden kapcsolatban elmúlik, ez így van rendjén.
Az viszont eléggé fájhatott, ha a párod ezt így az arcodba vágta.
Szerintem ne marasztald, döntse el ő, mit akar.
Minden szerelem alábbhagy, kinek előbb, kinek utóbb. Biokémia.
Sokszor a fiataloknak, lányoknak-fiúknak egyaránt ez nagy csalódás, meg még formálódik is a személyiség, és inkább tovább lépnek, szóval ez a jellemző.
Nekem kicsit mindig gyanús aki tizenévesen jött össze és azóta is együtt vannak, de van ilyen is, nem vagyunk egyformák. :)
Később, mikor ez a kör többször lejátszódott az emberben és ideális módon több mindent megélt, tapasztalt, fejlettebb a személyisége, és el tudja fogadni, hogy a kapcsolat nem rózsaszín köd örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!