Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem akarnak szerelmesek lenni? N
Vicces, én pont fordítva látom :) Bár igaz, mindenki magát látja kicsit jobb fényben, de szerintem elég sok férfi nagyon szerelmes tud lenni, kicsit mániákusan is, míg sok nő eléggé szereti a szabadságot, és hogy ne legyenek ennyire szerelmesek belé.
De ez csak egy magánvélemény :)
Amúgy, ha valaki nem akar szerelmes lenni, nemtől függetlenül, az szerintem vagy azért van, mert nem találta meg még azt, akivel ez lehetséges neki, vagy szimplán nem akarja még durván elkötelezni magát.
A szerelem NEM akarat kérdése, az vagy jön, vagy nem!
A szerelem érzését a másikból ki kell hozni.
De kár, hogy még 18 év fölött is annyi eszed van, mint egy tyúknak, hogy ezt nem tudod.
Az előző szerelmet több mint egy évig hevertek ki. Akkor azt gondoltam, hogy soha többe.
Most, hogy teljesen túl vagyok rajta, szeretnék szeretni, és szeretném, hogy szeressenek, de csak olyan nővel, aki tényleg rám vágyik, nem csak eltölti valakivel (velem) az időt
Ez nem akarat kérdése, Kérdező. A szerelem nem olyasmi, amit ki lehet könyörögni, kölcsön lehet kérni, vagy el lehet lopni. Az vagy van, vagy nincs.
A brazil szappanoperákból meg ne vonj le következtetést, mindegyik megrendezett, ezerszer megírt forgatókönyvvel.
Én tényleg nem akarok szerelmes lenni, mert azzal csak a szívás van. A szerelemnek eddig mindig csalódás lett a vége. Elég érzékeny típus vagyok, így pedig megkímélem magam némi szívástól.
Én úgy gondolom, hogy tudatosan nem estem szerelembe a barátnőmmel. Volt egy kritikus időszak, amikor éreztem, hogy kezdek belezúgni, és mindig tudatosítottam magamban, hogy nagyon rossz ötlet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!