Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti benne maradtok úgy egy kapcsolatban ha nem vagytok szerelmesek a nőbe?
Úgy értem találkozgattok egy nővel aztán összejöttök, eltelik pár hónap és ha nem vagytok belé szerelmesek, ha nem szeretitek akkor is együtt maradtok vele? Ha igen miért?
Tegyük fel: Nincs közös gyerek, nem éltek együtt még és csak heti két napot tudtok találkozni. És NEM a szex miatt vagytok vele, mert azt bárkitől megkaphatnátok. 20-as éveitek elején jártok.
Hát ízlések és pofonok.
Nekem a 6-os által írt jelzők inkább taszítóak és kerülöm az ilyen emberkéket, mert az én szememben nevetségesnek, műnek hatnak ( "művész" - ez már alapból-, 2 méteres pitonnal, a vegán meg feltezsi az i-re a pontot. :D ).
Múltkor egy kocsmába mentünk be a barátnőmmel, egy csávó kalappal a fején(!), egy könyvet olvasott, sállal a nyakában, a lerobbant kocsma közepén. Minek kell fals képetvetíteni?
Ez asztán full természetes és biztos önmagad adása, wow... Hagyjuk már.
Na de nem vagyunk egyformák, ami engem vonz, az mást taszít, ami engem taszít, az msnak lehet vonzó. :)
Egyébként ismerek olyat, aki már évek óta él a barátnőjével és nem szerelmes belé. Valóban el lehet évekig lenni így.
Azt nem tudom, hogy házasság lesz-e belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!