Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már nárcisztikus személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nárcisztikus személyiségzavarú szerelmetek? Milyen velük az élet? Honnan lehet felismerni, hogy nárcisztikusak?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 19. 08:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Férfi volt.

Ha gondolod írj rám privátban.

2018. ápr. 19. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátom volt ilyen. 3 évig voltunk együtt. A végén már egy rakás szarnak éreztem magam, lehúzott minden téren. Aztán egy nap, amikor össze szedtem magam és szakítani akartam vele kegyetlenül összevert. Végülis másnap sikerült elmennem barátok segítségével. Évekig tartott mire fel tudtam dolgozni a történteket. A mai napig nem értem, hogyan kerülhettem abba a helyzetbe. Utólag már tudom, hogy voltak jelek, amire figyelnem kellett volna. Egyszer például megjelent nálunk( még otthon laktam) idegen női holmikkal, a kezembe nyomta és közölte, hogy ne is tagadjam, hogy bulizni voltam éjjel, mert annyira ittas voltam, hogy még a kabátomat meg a táskámat is ott hagytam, de ő nem haragszik rám annak ellenére, hogy hazug vagyok, a cuccaimat is elhozta. Ha 50 kg voltam kicsi volt a mellem, ha 60, akkor meg túl nagy a fenekem. A legkisebb ellenszegülésemtől is hisztizni kezdett, mint egy kisgyerek és minden percünk csak róla szólhatott. Hogy lehettem ekkora hülye?!
2018. ápr. 19. 14:16
 13/13 A kérdező kommentje:

ne hibáztasd magad

én sokáig azt sem tudtam, hogy van ilyen nárcisztikus zavar, és hogy miről ismerhető fel.

onnan gondoltam, h. az lehet, h. beszéltem az egyik exével, és ő mondta, hogy ő arra gyanakszik, h. nárcisztikus volt, és vele is elbánt.

2018. ápr. 19. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!