Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ex?
A lényeg januárban szakított velem a barátnőm, több mint 2hónap eltelt, de nem tudtam túl tenni magam rajta. Próbáltam rengeteg mindent kint vagyok erasmuson így rengeteg lány vesz körül sokkal randizgattam párral szexeltem ,közben itthon budapesten is randizgattam egy nagyon okos szép lánnyal ,de szex után rendesen lelkiismeret furdalásom volt ,hogy még mindig szeretem az exem, fáj amikor látom ,hogy bulikba járogat , nélkülem utazgat, mikor régen csomó helyen együtt voltunk. Próbáltam vele higgadtan megbeszélni vele semmit nem erőltetve, csak annyit, hogy mi volt a baj, de válasz helyett csak megfenyegetett, hogy feljelent, ha még 1x keresem. Életem szerelmének gondoltam mindig remekül éreztem magam vele, minden hülyeségét elnéztem tényleg nagyon szerettem. Sajnos én rontottam el a dolgokat ( én is.) Utazgatom, jól tanulok elégedett vagyok az életemmel, de ő nagyon hiányzik belőle. Mit tehetnék?
21/F
Miert szakitott? Mi volt az indok? Hat csak mondott valamit
Te miert erzed hogy elrontottad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!