Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lesz ebből a kapcsolatból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből a kapcsolatból, hogy értessem meg vele, hogy az élet nem ilyen?

Figyelt kérdés

2017 januárjában eltűnt az életemből az a lány akiről ha igazán őszinte akarok lenni úgy fogok beszélni hogy életem szerelme. Játszott velem, talonba tartott, idegőrlő volt, sajnos az ő 5 évvel ezelőtti énje akit megszerettem a múlté lett. Faképnél hagyott sokadszorra, és most örökre úgy tűnik.

Megismertem egy lányt akivel lassan egy éve együtt vagyok. Nagyon sok kétségem van a kapcsolatban.

1. ő még tanul. és szerintem nagyon sokat nem kell neki a sulival foglalkoznia, pénze sosincs általában én fizetem a közös szórakozást, de dolgozni nem dolgozik.

2. Mindig féltékeny. Mindig mindenkire akihez közöm van. Úgy tudná amúgy saját magát vonzóbbá tenni, ha több dologba beszállna, pénzzel pl. Mert így ez egyoldalú, és amit magamon megsporolok azt nem szívesen költöm másra.

3. Jó vele együtt lenni de nincs meg az az érzésem hogy a csillagokat is lehoznám az égről neki. Nem szerelem de szeretem amúgy. Csak nem annyira mindent elsöprően. Még mindig eszembe jut az első lány. Naponta.

4. Neki lételeme hogy kapcsolatba legyen. Kapcsolatba volt. Úgy lett a barátnőm, hogy az ismerkedésünkkor még csak szünetet tartott a pasijával. Több pasival beszélget, kicsit úgy érzem mintha arra készülne hogy ha én szakítok vele akkor legyen valaki más. De miért? Hogy más cipelje?

Tudom fura kérdések amikre nincs egyértelmű válasz, de mégis ha volt hasonló esetetek akkor meséljetek róla légyszi, vagy nem tudom, jó beszélni róla anonimként.

2018. márc. 22. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a csajt, mindketten jobban jártok.
2018. márc. 22. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Minek vagy vele?

Ez jutott eszembe eloszor. Sok ok miatt.

2018. márc. 22. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Mondom hiányozna ha nem lenne

És talán félek az egyedülléttől, de ezt magamnak is csak félve vallom be.

Viszont voltam szerelmes....tudom milyen az amikor szerda délután a péntek délelöttöt várod, mert jönni fog a barátnőd...készülsz, annyi minden.

Tudom hogy akkor se volt semmi se maradéktalanul rendben, sőt, csomót aggódtam mindenen, de olyan boldogan gondolok vissza azokra az időkre.

Úgy vagyok ilyenre...

2018. márc. 22. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat
2018. márc. 22. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Te nem szeretted hanem birtokoltad. Ha számolgatod a rá költött pénzecskédet akkor jobb is ha szakítottatok. Ha én szerelmes vagyok nem érdekel semmi, semmilyen akadály nincs előttem.
2018. márc. 22. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!