Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam neki át a levelet?
Az egyik lány barátomnak jövő héten lesz a születésnapja. De nekem sokkal többet jelent, mint barát, ő életem szerelme. Már több éven keresztül így érzem, de csak most készülök bevallani neki. A találkozásra az ajándékok mellett egy rózsát szeretnék vinni, gondolom ilyenkor ez a legmegfelelőbb virág. Ez mellé szeretnék még egy kicsi levelet, amiben például egy levél van, ami azt tartalmazza, hogy nagyon szeretem vagy ehhez hasonlót, amit majd kitalálok.
Csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan adjam át a levelet? Hogyan romantikus egy ilyet átadni? Egy madzaggal szimplán rá kötözni a rózsa szárára, vagy simán kézzel átadni? Hogyan csináljam minél romantikusabbá?
Hát... Ha nem akarsz nagy pofára esést, akkor lehetőség szerint ne a születésnapját szúrd el azzal, hogy bevallsz neki valamit, amit aznap nem fog tudni kezelni, és elrontod az ünneplését.
Valószínűleg oka van, hogy ő csak barátként tekint rád.
Hogyan?
Mint mondtuk sehogyan!
Ha mégis, akkor ne a születésnapján
Ha mégis a születésnapján, akkor ne úgy, mint valami sokadosztályú romantikus ponyvában
Ha mégis a születésnapján, egy gagyi lányregény módjára akarod, akkor mindegy, hogy mit mondunk, de legyen kézzel mártott a papír, töltőtollal írd rá a szöveget, költs hozzá egy verset is, a helyszín pedig az Eiffel torony legyen...
Na, ezt most megkaptad. Ne rontsátok már el teljesen a lelkesedését. Mondjuk már mindegy. :D
Ha marad a terv...'simán kézzel'.
nem akarom lelombozni a srácot, de 2 dolog:
1) ilyet sosem valami jeles alkalommal, ünnepen, stb teszünk - ugyanis ha nem kölcsönös, akkor a másik úgy fogja érezni, hogy pont a szülinapját/karácsonyát/stb b'sztuk szét.
2) nem kell semmi rózsával körített, kamarazenekarral kísért, térdelős vallomás - el kell hívni egy kávéra, és elmondani neki, hogy mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!