Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam neki át a levelet?
Az egyik lány barátomnak jövő héten lesz a születésnapja. De nekem sokkal többet jelent, mint barát, ő életem szerelme. Már több éven keresztül így érzem, de csak most készülök bevallani neki. A találkozásra az ajándékok mellett egy rózsát szeretnék vinni, gondolom ilyenkor ez a legmegfelelőbb virág. Ez mellé szeretnék még egy kicsi levelet, amiben például egy levél van, ami azt tartalmazza, hogy nagyon szeretem vagy ehhez hasonlót, amit majd kitalálok.
Csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan adjam át a levelet? Hogyan romantikus egy ilyet átadni? Egy madzaggal szimplán rá kötözni a rózsa szárára, vagy simán kézzel átadni? Hogyan csináljam minél romantikusabbá?
Ez nagyon nem jo otlet!
Szuli napra felkoszonteni kell, nem problemat rakni a nyakaba.
Sehogy nem lesz romantikus. Frusztralo lesz. Hacsak nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy o is igy erez. A leirtak alapjan, nem.
A szulinapjatol fuggetlenul szervezz meg egy meghittebb talalkat (nem kell rozsa, gyertyafeny), eleg kiulni a Duna partra vagy egy csendesebb parkba, mindenkeppen nyugis helyre, es ott elmondod.
DE: keszulj fel, konnyen lehet, hogy ez a baratsagotok vege lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!