Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal kevesebb pénzem van, mint annak a férfinak, akivel tetszünk egymásnak?
Sokkal kevesebbet keresek,neki nagyon jól megy és örülök is,hogy azt csinálja,amit szeret,hogy szenvedéllyel tudja csinálni nap,mint nap és ezzel agyon keresi magát, de előjött a kisebbségi komplexusom, mert ugyan én is szeretem a munkámat, de tized annyit keresek,mint ő.
Mondjuk ő külföldi, tehát nyilván más a szint,de akkor is kicsit kényelmetlen saját magam előtt.
Férfiak ezért lenéznek egy nőt?
Vagy nem érdekli őket,mennyit keres a nő?
29 vagyok.
Köszönöm, ha válaszolsz
Persze, ezért nem írtam egy esszét ebből. :)
De akkor on topic, nekem külföldi a barátnőm. 6-7x többet keres mint én, már csak az országa miatt is, és nem a karrierje miatt. Engem ez abszolút nem különösebben zavar, nem a pénz miatt vagyok vele együtt. Szerintem a párod is így van vele, hisz ha nem így lenne akkor nem lenne veled. Plusz szerintem érzi ő azt hogy van különbség a fizutok között.
Szóval ne stresszelj ezen. :)
De ilyeneket vele beszélj meg, hisz egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció.
Sok boldogságot. :)
köszi,nagyon aranyos vagy,de nem vagyunk még együtt,még csak szimpatikusak vagyunk egymásnak és találkozgatunk,amiből aztán lehet bármi:)Vagyis eddig kétszer találkoztunk,de már több hónapja ismerjük egymást netről.
Ennek van ugye olyan vonzata is,hogy így az elején mindenképp távkapcsolat a dolog,míg ki nem derül,hogy mik egymással a szándékaink,de ennek is megvan a varázsa,izgalmas, viszont,ha távkapcsolatként beindul ez az egész, pár hónapig,amíg kiforrja magát a kapcsolat és biztosak vagyunk egymásban és eljutunk oda, hogy valamelyikünk mozduljon ( én leszek az szerintem,mert nekem rugalmasabb az életem,jobban eltudok innen szakadni és szeretnék is,ha úgy alakul)...akkor például ott a repjegy....baromi drága...nem a szomszédba kellene utazni..nekem már eleve a repjegy ára ( több százezer)húzós,azt épphogy kifizetem magyar fizetésből....és akkor ott kint is nyilván kellene költenem magamra....és ezt megismételni pár hónapig...itt jön be a pénz része. Olyan ciki lenne előtte,hogy ezek magyar fizuból sokkal nehezebben kicsengethetőek..és ezért aggódtam,hogy mit gondolna rólam,hogy a repjegyre is épphogy összekuporgatom.
Hova kellene utazni? Nem vagyok nagy repülős, eddig csak Dániába utaztam úgy, de az nem volt egy húzós összeg. Mindenképp több hónappal előtte foglalj jegyet, mert akkor sokkal olcsóbbak. Illetve ha tényleg az lesz hogy mindketten akarjátok, esetleg arrol is beszelhettek hogy be száll a jegy árába. Mint mondtam, kommunikáció, kommunikáció és kommunikáció. Ezen bukik el sok kapcsolat. Ez tavkapcsolatnal még fontosabb!
Sok sikert. :)
messze :)
igen, kommunikáció megoldás,eddig sem volt gond,nekem inkább a reakció lesz az,amitől félek.köszi :)
persze, nem is az,hogy beszáll a jegy árába,meg ezt lekommunikálni..ez tiszta sor..
hanem pont ezért írtam ki a kérdést..hogy felnőtt nőnek ő fizesse,vagy szálljon be a repjegyébe..érted..na ez az,kiszolgáltat.
Ha szeret, és veled akar lenni, akkor még ő is fogja felajanlani. Nem szégyen ez, sajnos ilyen az ország, nem kapunk olyan fizukat hogy csak cakkom-pakkom menjünk.
De semmi okod félni. Ha olyan jól keres, miért akarna egy olyan nőt akinek hasonló vagyona van? De persze ez emberfuggo is, nem ismerem őt, ezért én magamból és a környezetéből indulok ki. Szóval csak nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!