Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal kevesebb pénzem van, mint annak a férfinak, akivel tetszünk egymásnak?
Sokkal kevesebbet keresek,neki nagyon jól megy és örülök is,hogy azt csinálja,amit szeret,hogy szenvedéllyel tudja csinálni nap,mint nap és ezzel agyon keresi magát, de előjött a kisebbségi komplexusom, mert ugyan én is szeretem a munkámat, de tized annyit keresek,mint ő.
Mondjuk ő külföldi, tehát nyilván más a szint,de akkor is kicsit kényelmetlen saját magam előtt.
Férfiak ezért lenéznek egy nőt?
Vagy nem érdekli őket,mennyit keres a nő?
29 vagyok.
Köszönöm, ha válaszolsz

lealacsonyító érzés....
jaj már.
Sosem értettem, nők mi a f..nak akarnak versengeni a férfiakkal?
Hidd el, a pasasok nagy %-nak mindegy, mennyit keresel, és örül, ha van egy nő, akiről tud ilyen szinten gondoskodni.
Nem ez lesz a buktató a kapcsolatban, inkább az ellentétek, ha ilyesmit érzel.
Rengeteg pasas, én is, a hobbija révén dolgozik, élvezettel, ami néha képes nem kevés pénzt generálni. Én a pénzzel úgy vagyok, jó ha van, gyűlik, gyűlik, de igényem valahogy sosem volt semmire.
Illetve sosem rónám fel a páromnak, ha valamit valaha is költöttem rá, ha esetleg megromlana a kapcsolat.
De ez csak egy vélemény, nem tudom más hogy van evvel.

"lealacsonyító érzés....
jaj már.
Sosem értettem, nők mi a f..nak akarnak versengeni a férfiakkal?"
nem versenyezni akarunk, hanem EGYENLŐ MUNKÁÉRT, EGYENLŐ BÉREKET!
olvass utána, hogy mekkora a bérszakadék (gender gap) a két nem között.
és hát persze, hogy a ffiak többségét ez nem zavarja, így még inkább gazdaságilag függő helyzetbe kerül tőlük a párjuk.
egy nőt viszont meg persze, hogy zavar, mert ki szeretné azt megélni, hogy anyagilag ki van szolgáltatva a párjának, hogy még ez is fokozza a társadalmi egyenlőtlenségeket.
hogy érezze jól magát, ha folyton azt érzi, hogy le van kötelezve a párjának, vagy ha bármi gáz adódik a pátkapcsolatban (pl. erőszak, válás), nehezebben tud kilépni, mert nem tudja saját magát és/vagy a gyerekeit egyedül eltartani.
na hát ebben is van igazság azért,bár én a magam részéről tudok csak nyilatkozni :
engem nem abból a szempontból zavart,hogy legyen már egyenlő fizetésünk,hiszen mi teljesen más munkát végzünk,ő pedig a ranglétrát megmászta,tehát nem is várható el,hogy ugyanannyit kapjak...nekem inkább csak az,hogy maga az érzés...a lekötelezés érzése,ahogy meg is fogalmazta az előző hozzászóló és gyanítom,hogy mi ezt nőként sokkal élesebben érezzük,mint a férfiak, hiszen nem ők vannak ebben a helyzetben,többnyire. Meg eleve nem szeretem,ha rám költenek, persze, örömmel tudok fogadni apróbb figyelmességeket, de ennél komolyabb mértékek már számomra új érzések és ezzel kellene valahogy azonosulnom, hogy ne érezzem majd szarul magam, hogy én őt csak szeretni tudom,csak a testemet, a személyemet, a támogatásomat, a bizalmamat, stb tudom adni,persze pár dolgot én is megtudok venni neki,de olyan mértékben nem tudom viszonozni,ahogy ő tudná nekem.És szerintem nem maga a tárgy miatt ( pénz) éreztem ezt, hanem azért,mert én pl a harmóniára törekszem egy kapcsolatban férfi és nő között és eddig úgy véltem,hogy ebbe az anyagi oldal is beletartozik.Hogy én is tudjak adni.Így is és úgy is.
Nem egy kutatás rá cáfolta a WAGE gap nevezetű akármire (és nem gender gap), csak amit előszeretettel húznak elő a feminacik az az, hogy csak a csupa statisztikát nézik. Azt nem, hogy kevésbé hajlandóak tulorazni, kevésbé hajlamosak eloleptetest kérni, sok no meg csak nem is üldöz hosszútávon karriert.
De ha már itt vagyunk, akkor miért van az, hogy pár helyen meg kevesebb munkáért kapnak ugyan annyit? Az nem zavar senkit? Személyes példám, raktárban a nők sosem mennek a szalag mellé a dobozokat levenni, mert hogy az a férfiak feladata. De pénzben meg ugyanazt kapják. Ezzel nincs gond? (Mellesleg abszolút nem zavar engem hogy nem parkolnak dobozt, csak ez a wage gap bullshit idegesítő már.
Nyugati feminizmus, bezzeg a keleten élő, tényleges elnyomott nőkkel meg majdnem egyik sem foglalkozik.
oké,szerintem ezt a témát másik kérdésnél fejtsük ki.
ez engem,meg a kérdésemet nem érint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!