Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Anno 2013 ba össze jöttem egy sráccal 3.5 évet voltunk együtt de nem működött én be láttam s szakítottam vele, most eltelt 1.5 év s felkeresett hogy megváltozott és szeret.. Ez idő alatt (1.5 év) volt 2 bnője akiket megcsalt (velem is).. Nos az elején működött is a dolog viszont megkért hogy ne beszéljek fiúkkal s én meg kértem hogy ne beszéljen lányokkal erre fel járkált messengerre hajnalok hajnalán s nem írt vissza tudtam hogy van valami a dologba így megkérdeztem ő támadott s rám hárította hogy bebeszélem magamnak s hogy ő aludt, veszekedtünk 1 héten keresztül.. Aztán kitörölte a faceját s csinált vibert ahol ugyan ezt folytatta s egyre bunkobbá vált és ellenszenvessé velem, tudtam hogy van valami másik csaj a háttérbe de ő tagadta, de kibukott a dolog hogy miközbe együtt voltunk 1 hétig más csajnak csapta a szelet akivel volt közös multja, s nekem tagadta s támadott hogy bebeszélem magamnak s hogy ezért fogom elveszteni de kiderült minden, s megbocsájtottam neki de azóta neki áll fentebb a dolog és lekezelő velem, mindent rám hárít és azzal védekezik hogy támad... A telefonját ha meg szeretném nézni be idegesedik és magyarázni kezd nekem.. Bármit kérdezek egyből vitát csinál belőle hogy máe megint kezdem a hülyeséget stb...  Semmi szép szava nincs hozzám és igazából érezteti velem hogy leszarja mi van köztünk.. Tehetetlen vagyok hogy mit is csináljak, mert szeretem de ez kezd kicsit sok lenni hogy mindig mindené én vagyok a hibás és engem okol mindenért.. Amikor meg kérdeztem hogy miért ilyen lekezelő velem azt mondta magamnak csináltam mert folyton vitáznom kell.. Hozzá teszem 1 hét volt csak amut vitatkoztunk de azt is okkal tettem mert más csajnak csapta a szelet.. Javaslatokat szeretnék kérni mit gondoltok? 19/L 22/F
2018. ápr. 4. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Hagyd ezt a srácot és lépj tovább. Gyerek voltál amikor összejöttetek , azóta sok minden változott. nyilván okkal szakítottatok. ennek a nyűglődésnek nincs értelme.

Ideje továbblépni.

2018. ápr. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!