Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem bírom egy fiú közeledését?
Figyelt kérdés
Elhívott egy 25 éves srác randizni (én 20 vagyok), először tetszett. De most már egyszerűen nem megy, nem érzem a szikrát, nem vonz. Látom rajta, hogy tetszem neki meg komolyan gondolja, de én nem érzem, hogy nekem menne. Nem akarom megbántani, mondjam meg neki, hogy az én részemről ez nem fog működni? Még soha nem volt barátom és kicsit úgy érzem, hogy eldobnám a lehetőséget magamtól, hogy végre van valaki, aki érdeklődik irántam, de én visszautasítom.2018. márc. 16. 11:12
1/11 anonim válasza:
20 éves vagy basszus, nem 14. Megmondod neki, hogy nem. Pont.
2/11 anonim válasza:
Nem a fiúk közeledését nem bírod, csak az övét, legfeljebb.
És ahogy az egyes mondta, nem kislány vagy már, nyíltan és értelmesen meg lehet mondani, hogy ne haragudj, de nem fog menni, ne fuss felesleges köröket miattam.
Ne erőltesd ha nem akarod, az senkinek nem jó.
3/11 anonim válasza:
Ha meg tudod magyarázni, hogy mi az oka annak, hogy először tetszett, most meg már nem, akkor normális.
Ha nem, akkor lehet, hogy nálad vannak gondok...
4/11 A kérdező kommentje:
Először nem nagyon ismertem. Most kezdtem megismerni milyen ember.
2018. márc. 16. 11:39
5/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem látsz ebbe többet, ne haragudjon, de megpróbáltad és nem megy, így nem húznád az idejét. Ez a "nem akarom megbántani" duma annyira csak az időhúzásra megy. Senkinek nem esik jól a visszautasítás, de még rosszabb, ha hülyíted, hogy jaj hátha, mikor pont tudod, hogy nincs ebben hátha, mert nem érdekel a gyerek.
6/11 anonim válasza:
Nagyon rossz dontes lenne olyannal osszejonod, aki nem vonz. Foleg, hogy nem volt meg baratod.
Az egesz szexualis eletedre negativan hathat ki, ha olyan lesz az elso, akivel nincs szikra.
Nem kell elsietni, csak hogy valaki legyen.
7/11 anonim válasza:
Hát akkor hívj el te olyat, aki tetszik neked. Vagy annyira azért mégsem vagy felnőtt?
8/11 anonim válasza:
Nyilván nem akarja megbántani, hogy ne kapjon pofont.
9/11 A kérdező kommentje:
Ez nem arról szól, hogy mennyire vagyok felnőtt vagy sem. Gondolom te belemennél egy olyan kapcsolatba, amiben nem vagy 100%-ig biztos.
2018. márc. 16. 13:34
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként mindenkinek köszönöm a választ!
2018. márc. 16. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!