Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nem bírom tovább?
Figyelt kérdés
A baràtom, mindig meggyanusit, jó kislànyos vagyok, es masoknak aki rossz is segît. De nekem nincsenek is baràtaim, nincs is önbizalmam. Nem segît ezzen. Nem us tud szerintem. De ö folyton meggyanusit, hogy megcsalom ha mas fiukkal beszélgetek. De ö beszélget nàs nökkel. Volt, hogy talàlkozott us velûk. Mindig bant volt, hogy nem egyszer megutott. Lelkileg is. Kieröszakol belölem bàrmit, mindig az van amit ö akar. Es Engem fenyegwt mindig. Miert az jo ha vakaki szereti, es akkor mi van ha megut is azzal is mi van? Ez jó dolig, de mar zakkatas nem mert szereti valaki?2018. jan. 11. 10:37
1/4 anonim válasza:
Miért vagy ilyen emberrel együtt?
Szakíts!
2/4 anonim válasza:
Azt csináld, hogy szakítasz vele. Azonnal!
3/4 anonim válasza:
Szedd össze minden holmidat, lépj le, tiltsd le mindenhonnan, és soha többé ne állj vele szóba. Ez a legjobb, amit tehetsz.
4/4 anonim válasza:
Nyilván azonnal szakítani kell, akárhogyan is. De ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy ki hogyan kerül ilyen helyzetbe és miért tűri, hogy idáig jusson a helyzet...szép tantárgy az a viktimológia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!