Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Már egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már egyszerűen nem bírom.

Figyelt kérdés
Barátnőm 2 hónapja szakított velem ami eleinte nagyon fájt nem is ettem szinte alig éltem aztán jobb lett aztán azt hittem túl vagyok rajta de nem vagyok most is rosszul vagyok állandóan ő jár a fejemben azóta mióta el veszítettem és ez így nagyon nem jó mindig úgy kellek fel hogy rosszul hogy nincs mellettem már a legrosszabb az hogy ő boldogan el van nélkülem vígan mint ha az a 2 év nem is jelentett volna neki semmit és az a baj hogy még mindig szeretem hogy fogom el fejteni? olyan rosszul érzem magam mint amikor szakított velem pedig már 2 hónap el telt .
2017. okt. 16. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Ismerkedj,járj el szórakozni,keress magadnak társaságot,flörtölj a lányokkal,sportolj,kösd le magad.

Sajnos azért,mert pár hetente kiírsz egy kérdést,nem lesz jobb,hidd el.Sőt,csak felerősödnek az érzéseid.

Szedd össze magad,ne sajnáltasd magad.

Az élet megy tovább.

Több évtizedes kapcsolatok,házasságok mennek tönkre,ahol már közös gyerek is van,mégis túl kell élni.A te problémád ehhez képest semmi.

2017. okt. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!