Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyenek a szüleim? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a szüleim? Mit tegyek? Nem bírom!

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Én 19\L, ő 24. 2 éve szexelunk. A szüleim viszont annyira fognak engem. Soha nem is kérdezte anyum hogy szexelunk e már pedig szerinem gondolja hogy egy 34 eves pasinak igenyei vannak (és nekem is) csak nem mer rakerdezni és félt, valamint nem akarja elfogadni higy felnőttem. Altalaba meg tudjuk oldani a szexet viszont már azt is kívánom hogy együtt legyünk egy egész éjszakát és együtt is aludjunk (mert még sosem aludtunk egyutt 3 év alatt). Valaki hasonló helyzetbe volt már? Idővel engedték a szülei higy egymasnal aludjatok házasság előtt?

2018. jan. 4. 00:47
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
24 éves a barátom bocsi.
2018. jan. 4. 00:49
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

3 év alatt egyszer sem aludtatok együtt?!? Nem nagyon értem, hogy mi akadálya van. Aludj nála és kész.

Szerintem ti csak összejártok dugni meg van némi egyéb program is mellette. Házasság előtt tiltott együtt alvás, komolyan nem értem hogyan letézhetnek ennyire sötét és korlátolt emberek.

2018. jan. 4. 00:52
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Miért nem alszotok a srácnál? 19 évesen semmi beleszólása a szüleidnek, hogy mit csinálsz vagy hova mész. Itt leginkább a te mentalitásoddal van a baj. Megkérdezted egyáltalán, hogy mi lenne, ha ott aludna vagy valami? Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ami 3 alatt semmit nem lépett előre.
2018. jan. 4. 00:55
 4/16 A kérdező kommentje:
Nyugi ennél többről van szo. Nagyon szeretjük egymást és iszonyúan szomjazunk már arra hogy együtt tolthessunk egy egész éjszakát. De egyszerűen a szüleim inkább a pletykalodastol félnek mert nálunk megszoljak az embert ha házasság előtt dugni mer a párjával akit imád és már el van tervezve a közös élet.
2018. jan. 4. 00:56
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
Egy barátnőm anyukája is ilyen volt, a csaj és a barátja is megoldották a szexet de egymásnál nem aludhattak. Ha jól emlékszem első pár alkalommal azt hazudta az anyukájának, hogy egy barátnőjénél alszik, és úgy aludt a barátjával. Aztán valahogy megbékélt az anyja és engedte az ott alvást, már nem emlékszem hogy volt. De olyan 19 engedte asszem már ott aludni.
2018. jan. 4. 00:57
 6/16 anonim ***** válasza:
32%

Tudod mindig az kiabál legjobban akinek a háza ég.

Ezeknek a megszólásoknak mindig vagy az irigység vagy a rosszindulat volt az alapja amióta világ a világ.

2018. jan. 4. 00:58
 7/16 A kérdező kommentje:
#3 mostanaba erősen gondolkozok hogy mostmar lépnem kell valamit a szüleimmel szemben.olyan neveltetesben nőttem ami eliteli az ilyesmit.a szüleim nem jelentettek ki soha h ne szexeljunk, viszont tettek rá celzasokat. Ez a nem alszunk egymasnal dolog is erre utal: így aztakom hiszik h ok mindent megtettek hogy tovább megorizzek a lányuk szüzességét :)) de elegem van! Csak félek lépni, félek hogy többé nem lennének olyanok velem mint eddig...
2018. jan. 4. 01:00
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
Ha máshogy viselkednek veled mert élsz szexuális életet, akkor pontosan megérettek arra, hogy örökre kizárd őket az életedből. Akár szülő, akár barát, akár az atyaúristen, ha korlátoz, lehúz, nem hagyja, hogy azt éld amit akarsz akkor nincs helye az életedben.
2018. jan. 4. 01:03
 9/16 A kérdező kommentje:
#6 hát igazak van. De sajnos itt a szuleim felfogasaval van a baj. Anyum úgy nevelkedett hogy még talán apum házába se volt s rövid időre mehetett vele él nehogy a kislányuk rosszalkodjon. De ezzel nem érnek el semmit. Mi így is osszehozzuk. Csak már többre vagyunk érthetően. Esküvő tervben van, de még minimum 3 év, addig megorulok...
2018. jan. 4. 01:04
 10/16 A kérdező kommentje:
#8 annyira igazad van! Én egyáltalán nem érzem bűnnek a szexet. Szeretjük egymást. Elsők vagyunk egymásnak s együtt is tervezzük az életünket, szóval nem mindennap valtogatom a partnereket. Boldogsagbol és szerelemből teszem
2018. jan. 4. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!