Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szüleim megengedjék Őt nekem? Már nem bírom így.17L
semmit. ha tényleg megváltozott akkor idővel elfogadják a létezését ha nem is támogatják
amúgy hány éves?
Ki az a gyökér, aki 20évesen egy ''17'' éves KISLÁNNYAL szórakozik..
Szebbnél-szebb 20-22éves hölgyek vannak egyedül..
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
jesszus, ekkora marhaságot, hogy valaki szerint a 20 éveshez nem illik a 17 éves....
na mindegy, ami nekem nem kóser, hogy a csajok folyton a rosszfiús, csajozós pasikra (vagyis a pasikra, akik ilyenek VOLTAK, de PONT MÁR nem iylenek) buknak, míg azok akik rendesek akarnak lenni, azok nem érdeklik őket.
Ezért nem volt sokáig csajszim.
23:06nak-Én 16 voltam amikor összejöttem az akkor 21 éves! barátommal és már több mint 2 éve együtt vagyunk..:)nem a kor számít!őt sem kedvelték nagyon a szüleim de én határozottan leültem velük beszélni és megmondtam h eltilthatnak vagy bármi de akkor is találkozni fogunk max titokban.Elég mérgesek lettek de kb 2hét múlva kérték h találkozhassanak vele és beszélgettek,elmondták a véleményüket a barátom is a sajátját és a végére jól összemelegedtek:)
Legyél határozott de ne tiszteletlen,ez a kulcs:)
Fa**nak kell lepontozni?
Ez az igazság.. hova fajult a világ!! egy kislány egy felnőtt férfival jár és természetesnek veszitek.
Mondhatni szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!