Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog alább hagyni ez az érzés? Már nem bírom sokáig!
engem nőként ez megijesztene.
és nyugi, alábbhagy, a szerelemhormonok max. 2 évig tombolnak.
Azt szokták mondani, hogy a szerelem egyszer mindenképp elmúlik, ált. egy éven belül.
Eddig hány kapcsolatod volt? Mivel fogott meg téged ennyire?
Amúgy a leírás alapján tökéletes vagy. Bárcsak ilyen barátom lehetne.
Ugy erzem par het vagy honap mulva egy megtort, osszetortt, leamorizalodott, szetroncsolt, fiu kerdeset fogjuk olvasni.
“Miert lett vege, megolom magam” cimszo alatt.
Ez így tök jó, csak nem fog sokáig kitartani!
Találj valami "értelmes" elfoglaltságot, munkát, amibe megfelelően tudod az erőt injektálni! Ekkora szorításban a lány nem fogja sokáig bírni, muszáj lazítani. Meg persze az is kell, hogy fel tudjon nézni rád. Egy sírós kisfiúra, aki folyton a szoknyáján ül ez nem fog menni. Tessék dolgozni, küzdeni valami célért, közben pedig a lány is megmarad majd melletted.
Én is pont így érzek a párom iránt(bár én lány vagyok), de ő is eléggé a megszállotam. Bár kissé chillesebb verzióban. Csak úgy dúl-tombol a szerelem közöttünk.
Néha én is úgy érzem belebolondulok ebbe az imádatba, mert nem tudom 110%ig átadni neki ezt az érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!