Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban van értelme hagyni magát az embernek túlságosan is beleszeretni valakibe?
Egyre több helyről hallani, látni hogy dúl a "szerelem" a kapcsolat első pár hónapjában, aztán ahogy valamelyik fél érzései alább hagynak, úgy hanyatlásnak indul a kapcsolat is.
Sokan csak a külsőségekre mennek, semmi értékrendje nincs a fiataloknak, jönnek mennek, vándorolnak kapcsolatból kapcsolatba, nem törődve a másik érzéseivel..
Kérdem én? Van értelme hagyni magát az embernek túlságosan is mély érzéseket táplálni valaki iránt?
Ha elég esélyes hogy vagy viszonzatlanul marad, vagy előbb utóbb (a tapasztalatok, látottak hallottak szerint) úgyis véget ér..
pont fordítva van.
a kapcsolat elején szépen lassan lehullanak ezek a felszínes dolgok.
értékrenddel meg te ruházod fel a nődet ha kellően irányító és domináns vagy a nő meg céltalan.
és a mély érzéseket sem kell túlzásba vinni.
első az egészség aztán a pénz,utána jöhetnek egyéb dolgok,mint a szerelem pl.
Hasonló értékrenddel rendelkező személlyel kell összejönni, nem olyannal aki felszínes dolgokra alapozza a kapcsolatait és vándorol egyik emberről a másikra.
A #2 meg biztosan túl sokat ivott és azért ír baromságokat. Legalább hétköznap nem ártana odafigyelni a mennyiségre.
Igen, a #2 elég érdekes dolgokat írt..
Én pl egy szóval nem mondtam, hogy férfi ill. nő lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!