Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogyha egy férfit egy nő inspirál?
Beszélgetek egy nagyon szimpatikus férfival(tetszik),még csak ismerkedünk.Nem igazán szeretnék még erre rákérdezni, kellemetlen lenne,csak megmaradt bennem.
Ez elvileg jót jelenthet?
Köszi, 24 L

Ez érdekes kérdés számomra. Elmondod hogy pontosan mire értette ezt a férfi, mármint h motiválod?
Volt egy szakításom, ami után épp ezt vágta a fejemhez a nő. Tehát neki ez nagyon negatívan jött le.
Ha nem akarod itt leírni nyugodtan jöhet privátban is. Ő akkor nem ezt az "inspirál" szót mondta, hanem valami sokkal közönségesebbet és negatívabbat.
Pontosan mit takar az hogy ismerkedős fázis? Randik voltak már? Ismeritek már régebbről egymást?
Szia!
"Elmondod hogy pontosan mire értette ezt a férfi, mármint h motiválod? "
Számomra az a legszebb az egészben,hogy ezt nem ő mondta nekem személyesen.Én csak visszahallottam egy hozzá közel állótól,hogy milyen hatással vagyok rá.(tehát arra,akiről szó van).Ő meg onnan tudja,hogy ezt elmondta neki,ezt a szót használva.Akkor nem mentem bele a témába, mert nyilván tudtam,mit jelent az inspirálni szó, de ezen csak később kezdtem el gondolkodni, hogy de hát milyen síkon értette ezt vajon.
"Volt egy szakításom, ami után épp ezt vágta a fejemhez a nő."
Mármint mit? Nem értem,nem egyértelmű,mire gondolsz.
"Tehát neki ez nagyon negatívan jött le. "
Mármint mi?
"Pontosan mit takar az hogy ismerkedős fázis?"
Azt,hogy már kb 1 éve beszélgetünk :)

Volt egy kapcsolatom, ahol a nő engem nagyon motivált, inspirált. Mikor szakítottunk akkor ő ezt vágta a fejemhez, ezt fogalmazta meg egy nem túl szép kifejezéssel. Lényegében ő azt, hogy ő engem inspiárt negatív dolognak vette. De jobb lenne ezt privátban megbeszélni.
Egy éve ismerkedtek? Ez hogy lehet?
úgy,hogy barátságnak,munkakapcsolatnak indult.
írtam privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!