Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz az hogyha lefekszel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogyha lefekszel a pároddal jobban fogod szeretni?

Figyelt kérdés
Mindig hallom hogy azért szereti az egyik "ismerősöm" a barátját mert már lefeküdtek egymással.

2017. szept. 27. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmondod, hogy milyen skálán lehet mérni az egymás iránti szeretetet, pláne összehasonlítani más érzelmeivel, akkor talán tudunk segíteni.

Nem attól fogom jobban szeretni, mert lefekszem vele, hanem azért fekszem le vele, mert szeretem.

2017. szept. 27. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Esti agyfárasztó kérdés!

"Mindig" :D :D

Hát tőlem nem fogod ezt a h..lyeséget hallani, az biztos.

2017. szept. 27. 22:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát nem igazán tudom, de már többször is szakítottak a barátjával és mindig vissza fogadja és igazából ere szokták mondani, hogy "Azért fogadja mindig vissza, mert már lefeküdt vele" amit nem teljesen értek, hogy ehhez mégis mi köze van egymáshoz... Jó, értem én, de na.

Igazából a lány mindig azt hazudja, hogy nem ért hozzá, de hátna a vak is látja, hogy igen ha ott alszik, megha kiszökik, meg nekem el is mondta.

2017. szept. 27. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Igaz mert nem fekszel össze mindenkivel de ha vele igen akkor "különleges" lesz őt már nem felejted el már mit mindig oda számolod hogy hány pasival/csajjal voltál...

+szex jó dolog

2017. szept. 27. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Valóban nehéz ezt mérni,de ha megtörténik azzal mindenféleképpen szintet lépsz a kapcsolatban,tehát párosulhat hozzá egy jobban szeretlek érzés.
2017. szept. 27. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tini rovat lejjebb.

Amugy milyen par az, akik nem elnek nemi eletet?

2017. szept. 27. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy igaz e vagy sem. Bár meglátásom szerint ezt azért mondják, mert csak a szex miatt vannak együtt... Aztán lehet tévedek.
2017. szept. 27. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem beteljesedése a szex.
2017. szept. 27. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
simán előfordulhat.... vagy nem:) De ha jó a szex az erősíti a kapcsolatot az biztos...
2017. szept. 28. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért mert az orgazmus hatására fokozódik az egymás iránti kötődés. Én legalábbis ezt olvastam.
2017. szept. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!