Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hétig nem találkozni és nem beszélni a pároddal mert nyaral. Ti bírnátok?
Horváthországba megy a családjával egy hétre, valószínűleg írni sem nagyon fog tudni mert sok lesz a program és internet sincs a telefonján. Nagyon a kapcsolatunk elején vagyunk, minden nap találkoztunk eddig. Ti hogy bírnátok ki? :(
18 évesek vagyunk.
Mi hetente találkozunk eleve, ezért simán kibírnék egy hetet.
Beszélni? Az más. Van telefonja, tud sms-t küldeni, wifi is sok helyen van. Szerintem megoldanánk, és naponta tudnánk beszélni így is. Akkor is azt tettük, amikor külföldön voltam.
A kapcsolat elején általában szeretnek folyton együtt lenni, és gyakran kommunikálni, akkor is, ha nem találkoznak a párok. Ezért lehet, kicsit furcsa lesz most egy hétig egyedül neked.
De, ahogy a többiek is írták, kibírható simán. Foglald el addig magad valamivel, találkozz a barátnőiddel, menjetek el ide-oda, aztán hamar eltelik az az egy hét.
Annál jobb lesz a találkozás utána. :)
Két éves vokt a kapcsokatubk,mikor én épp érettségiztem,ő meg elment nyaralni,mert bolt rá lehetőseége. Két naponta haa beszélhettünk. Én kibírtam ő is. Abban az évben még el iss ment külföldre melózni egy hónapra. Hetente egyzser ha tudtunk beszéni. Iszonyatosan hiányzott,ls én ks neki. De kibírtuk. Még most se vagyunk psszeköltözve,nert egyetemisták vagyunk. De mér három éves a kap cd olatunk.
És még bozony sok ilyen megpróbáltatásunk lesz, van olyan erős a kapcsolatunl,hogy ezeket kibírjuk.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!