Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran ismételt kérdés, fiú és lány között van, létezik barátság? És hogyha igen, az milyen?
Azt elfelejtettem, hogy 32 éves nő vagyok.
Nekem az egyik legjobb barátom fiú. 10 éve ismerjük egymást. Azonban ő meleg. Egyáltalán nem látszik rajta. Viszont azt is hozzá kell tennem hogy az elmúlt 2 évben tudatosult benne az hogy meleg és még nekem is félve vallotta be. Ugyanakkor előtte egyikünknek sem voltak romantikus érzései a másik iránt.
Egyszer belegondoltam mi lenne ha és a hideg rázott mert olyan érzés lett volna mintha a tesómmal járnék. De szerintem ezzel ő is így lenne.
Egyszerűen annyira hasonlóan gondolkodunk és tudjuk másik rezduleseibol hogy éppen mi van. Mindig mindenben segítünk egymásnak, nehéz időszakokat éltünk meg mindketten de mindig ott voltunk.
Az a durva egyetlen lány barátnőmmel sem érzem azt amit vele. Esküszöm mintha a lelkitarsam lenne csak éppen nem szerelmi kapcsolatban.
Barátságban nem, lényegtelen.
Ugyanolyan mint bármilyen elme-elme baráti kapcsolata.
A legjobb barátnőmmel olyan kapcsolatban vagyunk, hogy mindent megosztunk egymással, sokat vagyunk együtt, egymáson fekszünk néha kb, felborítjuk egymást... Mint a testvérek. Van rajta kívül két nagyon jó barátnőm, akikkel kevesebbet beszélünk ugyan, de tudunk a másikról, sokat hülyülünk, jó kapcsolatunk van. A többiek mind fiúk. Sokat hülyülünk együtt, lelkizünk is akár, de sosem tud annyira elmélyülni, mint a legjobb barátnőmmel... Szerintem hullámvölgyekben mindenkinek vannak kilengései, nem mondom, hogy nekem nem jutott eszembe, hogy smároljak egyikükkel, de szerelmes soha nem lennék beléjük. Mindegyiküket kb 5 éve ismerem, és nagyon szeretem emberileg. Szerintem ha külsőre nem tetszenek egymásnak, akkor igen is van barátság, később elkezdhetünk vonzódni a közelség miatt, de az sosem olyan, ami leküzdhetetlen.
Volt már, hogy bevallotta nem egy barátom, hogy ő bizony táplál irántam érzelmeket. De azon lehetett érezni, és nem abból, hogy bepróbálkozott volna!
Akkor is lehettek barátok, mert egy idő után úgy is elmúlik az érzés, de annyira jóban sosem lehettek majd, mint mondjuk én a legjobb barátnőmmel.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!