Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet kéne foglalkoznom ezzel a sráccal, ezzel a helyzettel? Létezik a sors?
sors és végzet nincsenek!
mindent a körülmények (és a genetikai adottságok) határoznak meg
nem hiszem hogy ez feltétlen jelentene bármit is. Valószínűleg ha körbenéznél csomó ilyen "véletlen" egybeesést találnál.
Tessék én X éve járok a fodrászomhoz, elkezdtem x munkahelyen dolgozni, erre egyik nap a fodrásznál, bejön valaki, és pont arról beszélgettek a fodrásszal hol dolgozom stb.. jéé mi derül ki, ő is ott dolgozik és plusz egész jó pozícióban. Aztán tök jól elbeszélgettünk.
Kb 0 volt az esélye, de mégis. Jöhetett volna akár 10 perccel később is, stb stb.
Szóval erre inkább azt mondanám milyen kicsi a világ. Csak neked tűnik ilyen hü de nagy dolognak, mert erre koncentrálsz.
Hát valamilyen felsőbb hatalom létezik, túlságosan "sok" a véletlen ahhoz hogy rá lehessen böffenteni, hogy "véletlen".
Jó kérdés van-e ennek befolyásoló tényezője vagy okai...
Aranyos :)
Az egyik exemmel én is ebben voltam,elváltunk. 2 év múlva a semmiből előkerült egy telefonhívással fura módon Szentestén. Aztán elkezdtük tartani a kapcsolatot,mint barátok működött is,de valahogy elváltunk megint. Újabb 2 év múlva előkerült a semmiből csak annyival változott a történet,hogy most tartjuk is a kapcsolatot úgy,ahogy sikerül:D
Szóval igen.. lehet benne valami sorsszerűség...
ja valszeg, lehet van egy felsőbb valami, sors bármi. Nem feltétlen istenek.
DE! akkor is túl nagy jelentőséget nyilvánítasz ennek, ez a túlságosan sok hülyeség, ezek kb jelentéktelen dolgok, tessék ebből se lett semmi. Mi van ha pont azt akarja megtanítani a kérdezőnek, hogy "baz*meg ne ezen az egy emberen lógjál már életed végéig az isten szerelmére már"
plusz ebben tényleg semmi extrán nem látok, simán előfordulhat hogy régi ismerőssel találkoztok újra x idő után. Minél több ismerősöd van annál inkább. Na meg azért, annyira nem nagy ez az ország. Főleg főiskolák,egyetemek tekintetében ha bizonyos szakra akarsz járni.
Ha nem adnál ilyen nagy körítést hozzá, tudod mi lenne? semmi.. "jéé te is itt vagy, mm nahát" "ja igen, ide költöztünk hablabla" "ja én meg itt tanulok, na bye" "bye" és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!