Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szomorú, lefelé konyuló szemek nagyon taszítóak? Akit ezzel áldott meg a sors, már nem is lehet igazán jó csaj?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 01:36
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de az milyen?
2/10 Láttál már,de mégse :) válasza:
Miért ne lehetne jó basett houn...mármint csaj! :D
3/10 anonim válasza:
Nem tudom én sem, milyen az ilyen. Nem teszel fel róla képet? Vagy a netről nem linkelsz hasonlót?
4/10 anonim válasza:
Tegyél fel képet a melleidről és mindjárt jó csaj leszel!
5/10 anonim válasza:
A második válaszoló véleménye alapján gondolom, hogy ilyen. :D [link]
6/10 anonim válasza:
Ha a külsőd alapján határozod meg az identitásod, akkor nem leszel "jó csaj" sose.
7/10 anonim válasza:
Viccelsz? Nekem pont az ilyen jön be ;)
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
csak küldjél képet mert igy ezt nem tudjuk mi lehet benne a rossz
nem baj ha akt :-o :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!