Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a barátomat, hogy ne vonuljon be a seregbe?
Tudom, már nem élünk olyan nagyon veszélyes éveket, de én akkor is aggódom. És persze a kapcsolatunknak is valószínűleg a végét jelenti. Én megértem, ez az álma, de komolyan le kell mondjak róla más emberek miatt? Önző vagyok, ez tény, de akkor sem ér..
Ti elengednétek a párotokat?
mutass neki egy két háborús sérülésről képet
ill
ecseteld,hogy nincs fix helye,mert szerte szét irányíthatják az országban,világban
meg,hogy te is lelépsz
Úgy látom, itt már nem arrol van szó, hogy engeded vagy nem, hanem ő döntött hogy megy!
Ha neki az a fontosabb akkor menjen, de végleg, legalábbis én igy lennék vele..biztos nem várnák rá!
Igen, elengedném. Sőt, küldeném.
Ha miattad le kell mondjon az álmáról, mert nem támogatod (akkor is ha neked ez fáj) akkor nem szereted eléggé.
Mert lehet ennek még amúgy is szakítás a vége. Vagy ha nem, akkor X év mulva azon fog keseregni melletted, hogy mit adott föl/szalasztott el érted.
Ha nem vagy képes ezt megérteni. Nem illetek össze. Tapasztalatból mondom, nem bántani akarlak. Én nő létemre sokáig küzdő sportoltam. Az akkori párom nem támogatott. A mostanit, meg ennek a sportnak a kapcsán ismertem meg. Így harmonikus.
Ha tényleg szeretitek egymást, ki fogja bírni a kapcsolatotok. Ha meg nem, akkor inkább így drüljön ki, mint hogy elcsesszétek az álmát a srácnak.
Inkább számomra valószínűbb, hogy felveszik. Van egy ismerősünk, ő 3éve vonult be. Sokat mesélt róla barátomnak, eddig is akarta, de azóta mióta beszéltek sokkal jobban szeretné.
Persze tudom, önzőség, de olyan nehéz. Nem szeretnék az álmai útjában állni.
A kapcsolatunk mindig viharos volt, de tudom ő az igazi.
Csak elég nagy kib* szás ez velem, több mint 1évet küzdött értem, belementem, végre sikerült elfogadni, hogy igen ő az igazi, a "negatívumok" ellenére is, és most tessék
2 dologból gondolom:
1, hogy ezt a kérdést fel kellett tenned. Nem volt evidens, mit is csinálj.
2, "És persze a kapcsolatunknak is valószínűleg a végét jelenti."
Fel sem merült benned, hogy működhet a kettő együtt.
1.mert félek, ha elhagy 100%, hogy nem tudok majd boldog lenni, ez a dolog kicsit összetettebb, mint látszik
2.tényleg nem. Én tenyleg nem találok olyan, mint ő. Ő meg olyan nyitott, biztos talál magának ott valakit. Valaki olyat, aki pontosan tudja min megy keresztül, amit én soha nem értenék meg úgy igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!