Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátomat abszolút hidegen hagyja a lakásfelújítás?
Albérletben vagyunk és a tulaj belement abba, hogy közösen felújítsuk a lakást. A barátom pedig abszolút letojja az egészet. Kérdezem, hogy milyen legyen a fal színe, a válasza: "nem tudom, nekem mindegy, fesd amilyenre akarod, haggyálmá". Aztán meg panaszkodik, hogy nem tetszik neki. Most tök csupasz a lakás, kérdezem tőle, hogy mivel dobjuk fel, de neki sosincs semmi elképzelése, ha én mutatok ilyen DIY ötleteket, azokat meg csak fikázza. "Ő ilyenekre nem költ" meg "minek ez a sok xarakodás". Hát de azért 2-3 évet csak itt leszünk, nem lehetnek üresek a falak meg a szobák, mert neki lehet elég a számítógépasztal meg a gép és csókolom, de hát akkor is...
Mihez kezdjek?
minek vagytok ilyen balfékekkel együtt?
mit esztek az ilyenen aki leszarja amit csinálsz?
vagy pont ezért?
amúgy meg az hogy ilyen bunkó és nem érdekli az azt mutatja hogy az sem érdekli hogy te ott vagy neki
vayis nem szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!