Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csinos nő aki élvezné hogy van egy mindenes "szolgája" akit szinte bármire használhat? Pl. Takarítás, mosogatás, sofőrként is szívesen állnék rendelkezésére, vagy bármiben amihez abszolút nincs kedve de valakinek el kell végeznie.
Figyelt kérdés
Kimondottan vonzana egy ilyen egyoldalú felállás. Teljesen szexmentesen vállalnám, de fontos nekem hogy vonzó nőnek legyen a szolgája. Teljesen nyitott vagyok, sokféle formában el tudom ezt képzelni, beszéljünk róla. Lányok véleményére is kiváncsi lennék, mit gondolnak erről az egészről.
Bp-i,30-as, értelmiségi, több nyelven beszélő férfi vagyok.
2014. aug. 15. 12:22
1/19 Andrea Henrietta válasza:
Ha bp-i lennék, élnék az alkalommal. :)
Szeretem ha kiszolgálak.
4/19 A kérdező kommentje:
Eredetileg ingyen gondoltam:)
2014. aug. 15. 12:34
5/19 anonim válasza:
Kitakaríthatnád az ereszt, csicska:D
6/19 anonim válasza:
elvégzed a házimunkát és még élvezed is? nem gondoltam volna, hogy ilyen van
7/19 anonim válasza:
Akkor menjünk kirándulni és engem is megtaníthatnál pár nyelvre.
10/19 anonim válasza:
-sóhaj- újabb csalódás az értelmiségben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!