Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan csinos nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan csinos nő aki élvezné hogy van egy mindenes "szolgája" akit szinte bármire használhat? Pl. Takarítás, mosogatás, sofőrként is szívesen állnék rendelkezésére, vagy bármiben amihez abszolút nincs kedve de valakinek el kell végeznie.

Figyelt kérdés

Kimondottan vonzana egy ilyen egyoldalú felállás. Teljesen szexmentesen vállalnám, de fontos nekem hogy vonzó nőnek legyen a szolgája. Teljesen nyitott vagyok, sokféle formában el tudom ezt képzelni, beszéljünk róla. Lányok véleményére is kiváncsi lennék, mit gondolnak erről az egészről.

Bp-i,30-as, értelmiségi, több nyelven beszélő férfi vagyok.

2014. aug. 15. 12:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Ember, te beteg vagy! Kezeltesd magad!
2014. aug. 15. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A női változatodat pedig én várom sok szeretettel.:) Sőt még olyan gáláns is vagyok, hogy ki is elégítem.
2014. aug. 15. 18:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Update: 2015. február: Budapesti jelentkező nem írt privátban, pedig izgalmas lenne:)
2015. febr. 3. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Neked ebből mi a hasznod?
2015. febr. 25. 15:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Az a "hasznom", hogy élvezem ha egy vonzó, határozott nőt szolgálhatok. Ezt nehéz elmagyarázni, miért jó, mert aki nem sub beállítottságú, az sokszor nem érti mit lehet ezen élvezni:) Egy rövid ideig volt szerencsém már ezt megtapasztalni, így tapasztalatból mondhatom hogy számomra ez igen izgalmas játék volt. Persze ehhez a másik fél még fontosabb. Az az ideális ha olyan típusú nő, aki élvezi ha kiszolgálják, megtesznek neki dolgokat, sőt el is várja ezt:)
2015. febr. 25. 15:38
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

14-es vagyok. Érdekes, amit írsz, csak nem igazán értem, hogy mért pont olyan szerepeket akarsz, amik hagyományosan nőiesek. Vállalhatnál szobafestést, parkettacsiszolást, bútortologatást/-cipelést is, nameg reggeli kávéfőzést, kedves ébresztést megadott időpontban és akkor nem bizarr, hanem kifejezetten vonzó lenne az összkép. Bevásárláskor is praktikus, ha valaki segít cipekedni. :)

Azt sem értem, hogy mi ez a szexmentes dolog, mért nem normális, komoly kapcsolatot keresel. Benne vagy már lassan a korban, amikor családalapításon is gondolkozhatnál.

2015. febr. 25. 16:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes választ. Tulajdonképpen az általad felsorolt jellegű munkák egy része is jöhet, de pl a parkettacsiszoláshoz nem értek:) Ezek így hirtelen eszembe jutottak, mint olyan feladatok, amiket egy fárasztó munkanap után nem szívesen végez el egy nő, azért írtam a kérdésben ezeket a tevékenységeket.

Egy hosszú párkapcsolat után vagyok, párt nem keresek jelenleg.

2015. febr. 25. 16:41
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Lány vagyok, azt gondolom h szánalmas csicska papucs vagy:/
2015. márc. 10. 11:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Én is egyetértetk az utolsó két jelzővel: csicska és papucs vagyok:) Szánalmasnak nem érzem magam, egyszerűen vonz ez a szituáció, nem tehetek erről. Legalább a hasznára leszek valakinek:)
2015. márc. 10. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!