Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Féltékenyek lennétek, hogy a barátnőtök abszolút nem barátkozna lányokkal csak fiukkal?
Úgy értem, hogy nekem szinte egyáltalán nincsenek lány barátaim, mert egyszerűen nem jövök ki a lányokkal. Amikor volt lány barátnőm, és elmondtam neki csomó bizalmas dolgot, csak felhasználta ellenem, és hátba támadott. Fiú barátokkal még ez sosem fordult elő.
A már meglévő fiú barátaimra nem féltékeny a barátom, Viszont találkoztam pár napja egy sráccal, akivel nagyon sok mindenben hasonlítunk, és nagyon jót beszélgettem vele. Szeretnék még találkozni vele, és eléggé csak baráti a hangulat.
A barátom most külföldön dolgozik, de 3 éve vagyunk már együtt. L20 Ő F23
Szóval ti féltékenyek lennétek az ilyen új barátokra? Vagy a már meglévőkre is?
Nekem sincsenek lány barátaim. Mindig is fiús voltam ilyen szempontból, és a fiús dolgok érdekelnek, a szakmám is az, programozó vagyok. Kevés nő van, akivel műszaki dolgokról tudnék beszélgetni, persze kicsit én is változtam, és kezdek nyitni a nők felé is beszélgetés terén.
Az (aktuális) barátom soha nem volt féltékeny, mert tudja jól, hogy nem csalom meg.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!