Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jönnek Európába színes bőrű NŐK is? Legalábbis sokkal kevesebben, mint férfiak. Miért abszolút ritka a fekete nő, európai férfi párok száma? - Alig láttam tőlük gyermeket is.
Számomra sem kívánatosak a fekete nők,
ellenben a mi nőink szinte vágynak a fekete férfiakra?!
Van is bőven utóduk.
(Értem, hogy az ő kultúrájukból egy nőnek kivándorolni szinte lehetetlen, de szökni tudnának.)
Attól függ honnan.. Nigeriából...inen -onnan tenyleg nem nagyon jönnek nők, nincs egyenjogújág, mint nalunk..
Viszont USA ból igen, nálunk a 2000 fős kisalnkban is van, és fehér párja van:)
Szeribtem a fériaknak is van annyira vonzó a szinesbőrű nő, mint a nőknek asötetbőrű.
A nő közt is rengetegen vannak, akiknek nem tetszenek, de a fordított helyzetet tenyleg nehéz megfigyelni.
Szerintem nem csak a kultúrájuk miatt van, hanem átalanosságban kevesebb nő vandorol egyedül, tehát pl diákként..
Nem véletlenül. A szülők nehezebben engedik, nem is ok nelkül( lsd Ophelie a francia lány)
A férfiakat hamarabb merik szélnek ereszteni
Te ha nő lennél utaznál ezer kilométereket bébirépáért?
Mikor otthon van az original, jól megszokott 30 centis kubai???
Itt van a kutya elásva, de ezzel úgy se tudsz vitatkozni!
nem éppen könnyű vérűek feléjük a nők..
akkor azér állatok a fekete kanyok? erőszakkal kell elvenni amit nem adnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!