Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy nem vonzódtatok valakihez, de
aztán valamiért ez megváltozott?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kosarat kaptam egy nőtől. Nyilván sok oka lehetett annak, hogy nemet mondott, de tegyük fel, túlnyomórészt a vonzalom hiánya miatt mondott nemet. Ez megváltozhat az emberben? Nektek mi a tapasztalatotok?
Egy ismerősöm szerint ez lehetetlen, és nem is tudtam meggyőzni arról, hogy igenis lehetséges, hiszen velem már történt ilyen.
Nagyon sokszor volt ilyen,az összes hosszabb kapcsolatom így kezdődött.
2018. ápr. 2. 18:44
12/22 anonim válasza:
Igen.
2018. ápr. 2. 18:56
13/22 anonim válasza:
Nálam a nem az nem !Ha nem volt vonzó ma sem lesz!
2018. ápr. 2. 19:00
14/22 anonim válasza:
Velem is történt már párszor hasonló, hogy nem igazán tudtam az elején eldönteni, hogy bejön-e az illető vagy sem, aztán ez valahogy megváltozott.
2018. ápr. 2. 19:02
15/22 anonim válasza:
volt olyan, hogy nem jött be, de nem is taszított, szimpi volt, de semmi több. aztán belezúgtam.
de ha téged visszautasítottak és tovább nyomulsz, az zaklatásnak minősül, remélem, tudod.
2018. ápr. 2. 19:31
16/22 anonim válasza:
Velem volt olyan hogy elsőre és sokadszorra sem tetszett. Aztán valahogy jobban megismertem, tapasztaltam a humorát stb. és valahogy megtetszett.
Ő a kezdetektől fogva flörtölt nagyjából még ha burkoltan is én nem annyira vettem tudomást erről. Idővel valahogy mégis máshogy néztem rá.
2018. ápr. 2. 19:35
17/22 A kérdező kommentje:
"...az zaklatásnak minősül, remélem, tudod."
Jaj, csak el ne kezdj nekem #meetoozni. :)
Egyébként nem nyomulok. Ez fél éve volt, azóta egy pillanatig sem utaltam semmire, még olyan szinten sem, hogy "jól áll neked ez a... bármi".
2018. ápr. 2. 19:41
18/22 anonim válasza:
Szerintem a te esetedben nem lesz ebből semmi, de én sajnos jártam hasonlóan, hogy lekoptattam valakit, de borzasztóan megbántam. Akkoriban még alig volt népszerű a facebook 😂 kertipartiban találkoztunk, de én másért voltam oda, aki szintén ott volt, így hát lekoptattam. Persze az eredeti emberrel soha semmi nem lett, nem is passzoltunk. Aztán valahogy ránéztem 1-1,5 hét után a másik srác adatlapjára és megdöbbentem, hogy én ilyen idióta voltam?! Nagyon jól nézett ki. Biztos túl sötét volt akkor este, ezért nem láttam jól :D félve-reszketve rákerestem, bejelöltem, erre nem volt fent 1,5 hétig mert elutazott. Azt hittem megesz az ideg addig:) mire végre hazajött és szerencsére vevő volt rám még mindig, aztán összejöttünk. Persze azóta már ex, mert nagyon rég történt ez. Ezzel csak azt akarom leírni, hogy én nagyon hamar megbántam, így hónapok után nálad szerintem felejtős.
2018. ápr. 2. 19:56
19/22 anonim válasza:
Volt, és mással is előfordul, gondolom, hogy külsőleg annyira nem jön be az embernek, de a személyisége annyira megtetszik, hogy ez nem lesz annyira fontos.
2018. ápr. 2. 21:04
20/22 A kérdező kommentje:
Pontosan! Nálam is ez volt. Annyira elvarázsolt a lány a szellemességével, az eredetiségével és az intellektusával, hogy totál felülírta a kezdeti averziómat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!