Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 3 hete egyetemista, én az utolsó évem húzom a gimiben. Megváltozott hozzám, mit tehetek?
Semmi extra nem tortent. Tavkapcsolatba kerultetek. Nem valtozott az erzes kozottetek, csak ennyire futja igy, hogy 100 km van az utban.
A joslatom az, hogy par het/honap es szakitotok.
Remélem ez egy kicsit megnyugtat,de had írjam le,hogy én is ilyen vagyok. Félek,hogy az egyetem majd elszakít minket és úgyérzem nem leszek neki elég fontos. De ez nem igaz. Gondoljunk bele. Minden nap beszéktek és ha csak egy órát is,de az az óra a tiéd. Azt ő adta neked. Hétvégente pedig találkoztok amikoris nyílván jól elvagytok. Ez szuper! Ezek szerint nagyonis szeret. Tudod sok fiú nem vállalná be a távkapcsolatot,mert nehéz és akár le is léphetne mással,de ehelyett veled van. És szeret. Tudod az új emberek jönnek és mennek. A párodat most nagyon feldobja az új közeg és a különböző nézetek stb. De mindig szakít rád időt,sőt biztos mesél is neked,mert bízik benned és szerves része vagy az életének. Ne legyenek kétségeid! Nehéz dolog az egyetem... Ilyenkor az ember kicsit leterheltebb és sajnos ez az idő szűkösebb beosztásával jár,de neked mindig lesz helyed. Fel a fejjel és hajrá^^ Szeressétek egymást nagyon ❤
18/L (egy másik egyetemista fiú lány párja,szintén távkapcsolatból)
Igy, hogy 2 eve tavkapcsolatban vagytok modositom a joslatomat. (Ez eleg fontos info volt azert.)
Az ujdonsag varazsa elmulik majd es idovel visszaall a regi rend. Kitartast addig. Menni fog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!