Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már veletek olyan, hogy valakihez eleinte nem vonzódtatok, de ez aztán megváltozott?
Figyelt kérdés
Például eleinte nem tudtatok rá férfiként nézni, határozatlan, béna volt stb. Aztán valahogy mégis megmutatta egy férfiasabb ,érettebb gondolkodású oldalát, olyat tett, amire nem számítottatok, és ez megindított bennetek valamit?2016. szept. 20. 20:46
1/4 Noblesse Oblige válasza:
Igen. Azóta 7 éve együtt vagyunk...
2/4 anonim válasza:
Igen, volt. Eleinte nem annyira tetszett a barátom, de aztán megváltozott, illetve nagyon megszerettem. Ma már tökéletesnek látom külsőleg, és tényleg az is. 4 év. :)
3/4 anonim válasza:
Igen, volt, többször is. (A konkrét példád a határozatlansággal még nem nagyon, mert egyébként sem az alapján tetszik meg valaki, hogy a szó klasszikus értelmében mennyire férfias.)
4/4 anonim válasza:
Igen volt, bár nem a magyarázatodban olvasható indokok miatt, egyszerűen csak nem volt számomra szimpatikus. Nem tudom megmagyarázni mai napig az okát. De 2 éve a legboldogabb ember vagyok mellette és ez az első benyomás teljesen megváltozott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!