Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, férfiak! Ha volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ha volt egy lány, aki iránt nagyon vonzódtatok, esetleg bele is tudtatok volna szeretni, sikerült, hogy elkerüljétek ezt?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok, hogy ne legyen iránta erősebb kötődés? Kerültétek, ignoráltátok? Hogyan értétek el, hogy ne bonyolódjatok bele jobban a dolgokba?

2017. ápr. 4. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor ilyen olt, volt egy okkomplexumom, mikért nem lehetett. Ezeket tudatosítva, nem éreztem többet. Nem változott kapcsolatunk. Ezt fejben kell csinálni, nem külvilágban.
2017. ápr. 4. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:

nálam ez egyszerű

én sajnos elég könnyen megkedvelem azt aki nagyon kedves és fontos számomra, DE ha eldöntöm, hogy CSAK BARÁT, akkor onnantól máshogy tekintek rá, tudod az a híres barátzóna...na nálam onnan elég nehéz kijutni, nem kockáztatok egy barátságot, egy random dugásért, vagy egy esetleges kapcsolatért...

de ha nem barátok vagyunk, hanem csak tetszik, de én mondjuk nem tetszem neki, akkor is elég gyorsan leredukálom az érzelmeimet...

24F

2017. ápr. 4. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbáltam összejönni vele, nem sikerült. Továbbléptem.
2017. ápr. 4. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem sikerült, nemcsak bele tudtam volna szeretni, hanem bizony bele is szerettem. Két évig epekedtem utána, a barátja voltam...

Aztán megismerkedtem a későbbi feleségemmel.

2017. ápr. 4. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
kerestem másik 4et, akik szebbek voltak nála.
2017. ápr. 4. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Végiggondoltam, hogy mennyire sérülnénk egy bizonyos idő múlva, és mindketten beláttuk, hogy egyikünknek sem lenne jó. Maradt a barátság.
2017. ápr. 4. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kis odafigyeléssel mindig sikerül. Ahogy írod is, kerülés, ignorálás.
2017. ápr. 5. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!