Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon rosszat tesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon rosszat tesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez egy nagyon hosszú történet épp ezért csak gyorsan összefoglalnám a helyzetet.A lényeg,hogy 20 éves lány vagyok és van egy közeli barátnőm aki bisex.Már fél éve tartott a barátság,amikor azt vettem észre,hogy beleszerettem(szintén legalább fél év volt mire magamnak beismertem),viszont mire megbeszélhettük volna már késő volt,már nem is tartjuk a kapcsolatot,mert barátnője van és elváltak az útjaink.Sajnos bármit csinálok,nem tudom elfelejteni,olyan mintha egy másik életbe csöppentem volna amikor vele voltam,mindenről ő jut eszembe,és már nem is tudom,hogy mikor érzek örömöt vagy fájdalmat,de nem múlik,és több mint 1 éve tart.A probléma az,hogy senki se tud segíteni mert senkinek sem beszéltem a "románcról",magamban zártam el,és sajnos az elfojtás meghozta a gyümölcsét.Végtelenül egyedül érzem magam mert egyedül küzdök ezzel és nem tudom hogy mi legyen:(( szerintetek meddig lehet ilyesmit elfojtani?

2017. márc. 29. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
24%
Amíg jól meg nem leszel ba**va végre!
2017. márc. 29. 20:49
 2/2 englishman ***** válasza:
Addig, amíg meg nem ismerkedsz valaki mással, akibe aztán szerelmes leszel és elfeledteti veled a dolgokat :)
2017. márc. 30. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!